Hva leter du etter?

Bevege mennesker - bevege kunst

På Dansens Hus får du dansekunst som berører hjerte, hjerne og hele kroppen, sier kunstnerisk leder Samme Raeymaekers

Foto Tale Hendnes 9
Kunstnerisk leder Samme Raeymaekers. Foto: Tale Hendnes/Dansens Hus

Bevege mennesker - bevege kunst.

Disse fire ordene er visjonen for Dansens Hus for de neste årene. Det skal være selve kjernen i alt vi gjør. Vi skal vise dans som beveger oss, dytter oss videre, inspirerer oss. Forestillinger som stiller spørsmål ved oss selv og andre, trøster og konfronterer oss. Dansekunst som påvirker hjerne, hjerte og hele kroppen.

Kunst beveger mennesker og mennesker beveger kunsten.
Dansens Hus er en dedikert og engasjert arena hvor mennesket står i sentrum for bevegende opplevelser. Vi beveger kunstnerne ved å støtte dem i de ulike fasene i deres karrierer, og vi beveger deg som publikummer ved å gi deg mange forskjellige opplevelser.

Jeg mener det er viktig at dans får en naturlig plass tidlig i et menneskes liv. Derfor skal Dansens Hus være et inkluderende familiehus hvor vi ikke bare viser forestillinger for de spesielt interesserte, men også for babyer, barn, unge, foreldre og besteforeldre.

Vi er opptatt av at det ikke skal koste mye å oppleve kunst, så billettene hos oss er ikke dyre. Billettpakkene vi har satt sammen gir deg forslag til ulike typer forestillinger, og går du for en slik pakke, får du en god rabatt på kjøpet.

Jeg håper og tror at det omfattende programmet vi har kalt Sammenhenger vil kunne gi deg ny innsikt, og kanskje gi deg mot til å å røske litt opp i hva du velger å se denne høsten.

Samme Raeymaekers,
Kunstnerisk leder ved Dansens Hus

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus