Dansens Hus Personvernerklæring

Dansens Hus er Norges nasjonale scene for dans med statlige tilskudd fra Kulturdepartementet. Vårt oppdrag er å vise et bredt spekter av profesjonell dansekunst, fra nye til etablerte norske koreografer, baby- og barneforestillinger til internasjonale gjestespill.

Opplysninger om våre kunder registreres gjennom vårt billettsystem Tixly og i vårt nyhetsbrev Make. Her er vår personvernerklæring om hvordan personopplysninger behandles.

Sas Ida Hodelos Kropp 603 Web Some

Hvem er behandlingsansvarlig?
Det er Kunstnerisk og daglig leder på Dansens Hus som er behandlingsansvarlig av våre eksisterende og potensielle kunders personopplysninger.

Hva er formålet?
Formålet med behandlingen av personopplysningene er å kunne gjennomføre informasjonsarbeid knyttet til vår forestillingsaktivitet.

Hvilke personopplysninger behandles?
Hvilke personopplysninger som blir samlet inn avhenger av hvilke formål det skal brukes til og vi samler ikke mer enn nødvendig. Ved påmelding til nyhetsbrev bruker vi kun din e-postadresse til å sende nyhetsbrev med relevant forestillingsinformasjon hver 14. dag. Kjøper du billett, vil navn, telefonnummer, e-post og adresse registreres i vårt billettsystem. Opplysningene kan, ved samtykke, brukes i kommunikasjonsøyemed for å informere om kommende forestillinger, enten per sms eller nyhetsbrev.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Det er ikke mulig å gjennomføre billettkjøp uten et minimum av personopplysninger fra kunde og/eller bruker, begrenset til et minimum av fullt navn, telefonnummer og e-post. Det er derfor ikke frivillig om du ønsker å gi Dansens Hus et minimum av personopplysninger.

Dersom du ønsker å foreta et anonymt billettkjøp gjør du dette i vår billettluke som er åpen en time før forestillingsstart.

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
For å ikke motta flere e-poster fra Dansens Hus, kan du melde deg ut av vår e-postliste i hver eneste e-post vi sender ut.

Hvilke rettigheter har den enkelte og hvilke lands lovverk gjelder?
Som registrert i Dansens Hus sine bruker-og kundeliste har du rett til å få innsyn i alle personopplysninger vi har om deg. Du har også rett til å få alle dine personopplysninger slettet, gitt at det ikke strider mot bokføringsloven.


Tixly er en billettpartner på det europeiske og amerikanske markedet, som håndterer og selger billetter til alle slags arrangementer. Tixly er representert i flere europeiske land, herunder Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Nederland.

Tixly sine vilkår og betingelser finner du her: https://tix.no/nb/lightbox/termsandconditions/

info@dansenshus.com