Vilkår for billettkjøp

Dansens Hus presenterer egne forestillinger og forestillinger vist i samarbeid med andre aktører. Alle våre forestillinger kommuniserer og selges kun gjennom vår hjemmeside www.dansenshus.com og vår billettluke på Dansens Hus.

Supernova Foto Tale Hendnes 2 114

For å kjøpe billetter til Dansens Hus via nettsidene våre, må du være registrert som bruker. Personopplysninger du gir oss blir behandlet i tråd med GDPR og gjeldende norsk lov om personvern og innsynsrett. Du kan selv redigere informasjonen om deg.

Kjøpet er gjennomført når betalingen er registrert. Du får da en bekreftelse på skjermen og i løpet av få minutter får du også dette på e-post. Du kan vege om du vil skrive ut billetten din eller vise den frem på mobilen din når du kommer til oss. Når du har kjøpt billetter på vår webside og opprettet en profil, lagres denne informasjonen til neste gang du handler hos oss.

Godkjente betalingsmåter
DIBS A/S utvikler, leverer og overvåker betalingssystemer til forretninger innenfor e-commerce, post- og telefonordre, samt for detaljhandelen. Betalingssystemet understøtter en rekke betalingsformer, herunder betalinger med betalingskort. Mer informasjon om DIBS A/S finner d på hjemmesiden www.dibs.no.

DIBS A/S forplikter seg til å overholde de til enhver tid gjeldende krav til betalingssystemer fra innløsere og myndighetene. Herunder krav til sikkerhetsprosedyrer i relasjon til virusbeskyttelse og tredjemanns uberettiget inntrengning i de av DIBS A/S servere som benyttes i forbindelse med drift av betalingssystemet. All overføring og lagring av opplysninger om kortnummer og utløpsdato skjer kryptert.

Dansens Hus godtar følgende betalingsmåter: Visa og Mastercard. Bankenes godkjente systemer brukes til våre betalingstransaksjoner.

Kontroll av kredittkortet ditt skjer i sanntid (on-line). Billettkjøpet blir effektuert når billetten er betalt. Dette betyr at så lenge billetter ligger i ”handlekurv” er ikke kjøpet effektuert.

Priser og rabatter
Det er ulike priser på våre forestillinger. Alle priser og rabatter er oppgitt for hver forestilling, og alle billettkategorier kan kjøpes på internett og i billettluken på Dansens Hus.

Vi gjør oppmerksom på at du ved kjøp av rabatterte billetter må kunne fremvise personlig legitimasjon ved kontroll. Det er du som kunde som er ansvarlig for å sjekke hvilke rabatter som er gjeldende til de ulike forestillingene, dette står oppført på våre hjemmesider og ved valg av priskategori når du kjøper billett.

Student-, barn-, baby-, ledsager og honnørbilletter
Studenter, barn under 16 år kan kjøpe 1 billett pr. person til rabattert pris.
Disse prisene vil være tilgjengelige på de forestillingene der vi tilbyr disse billettene.

Trygdede og personer over 67 år har på enkelte forestillinger mulighet til å kjøpe 1 billett pr. person til honnørpris. Alle som skal inn i salen må ha billett, også dersom et barn skal sitte på fanget. På våre forestillinger for de aller minste må også babyen din ha billett.

Ved fremvisning av ledsagerbevis, har man rett til en fribillett dersom man samtidig kjøper en annen billett til samme arrangement. Ledsagerbilletter kan kun kjøpes fra billettuken via telefon eller e-post billettsalg@dansenshus.com.

Gruppebestillinger
Gruppebestillinger kan gjøres enten på nett eller ved henvendelse til billettluken (tirs - fred mellom kl. 12 - 16). Minimumskjøp for grupperabatt er 10 billetter. Ved kjøp på nett vil plassene automatisk bli valgt ved siden av hverandre. Det er ikke mulig å velge spredte plasser, ønsker du dette ta kontakt med vår billettluke.

Ved reservasjon av gruppebestillinger må billettene hentes og betales min. en uke etter bestilling, og min. en uke før forestilling i billettluken. Dette avtales med oss som jobber på Dansens Hus.

Avlyste eller flyttede arrangement
Dansens Hus forbeholder seg retten til å avlyse eller flytte arrangementer. Ved avlyst arrangement refunderes billetten senest 30 dager etter arrangementsdato.

Ved avlyst arrangement, vil de som har kjøpt billetter på brukernavn bli kontaktet av oss. Avlyste arrangement blir også annonsert på hjemmesiden med informasjon om hvordan man skal få tilbakeført billettkostnaden.

Blir forestillingen du har billett til flyttet til en annen dato, vil du få informasjon om dette sammen og billetten din vil gjelde for ny spilledato.

Refundering og bytting av billetter
Ta vare på billetten, den er et verdipapir. Har du billetten din digitalt trenger du ikke skrive den ut, det holder å vise frem telefonen ved inngang til salen.

Kjøpte billetter refunderes ikke. Det er derfor viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter til rett dato før billetten betales.

Dersom du har kjøpet billetter til feil forestilling, kan vi i noen tilfeller bytte til annen forestilling i samme forestillingsrekke. Dette kan man gjøre selv ved å trykke "Endre dato" på tilsendt ordrebekreftelse fra Tix, og deretter velge ny forestilling. Du kan også ta kontakt med billettluken (billettsalg@dansenshus.com), og alltid før de aktuelle forestillingene. Ved bytting av billetter vil det påløpe et ekspedisjonsgebyr på kr. 50,- per ordre. Viktig å merke seg at bytting av billetter kun kan gjennomføres før dato for aktuelle forestillinger og til samme forestillingsrekke.

Har du mistet billetten din, ta kontakt med billettluken i god tid før forestillingsdagen. Her kan vi skrive ut en kopibillett

Nettside, datasikkerhet og angrerett
Vår internettside er beskyttet gjennom SSL-teknologi (Secure Socket Layer). Din person- og brukerkontoinformasjon er kryptert slik at ingen skal kunne misbruke.

Angrerett i henhold til Angrerettslovens §22 gjelder ikke angrerett ved kjøp av billetter til kulturarrangementer. https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27

Personvern: Dansens Hus følger norske myndigheters retningslinjer for personvern. All personinformasjon du oppgir på vår internettside vil bli behandlet i tråd med de til enhver tid gjeldende regler. Vår personvererklæring kan du lese her

Sikkerhet, mobiltelefon og foto
Nødutgangene er merket med grønne Extit-skilt. Alle må benytte disse om alarmen blir utløst. Om du har behov for å gå ut, bruk samme inngang som du kom inn. Vi har krav fra brannvesenet om frie rømningsveier. Det er derfor ikke tillatt å ta med store vesker, bagger eller ryggsekker inn i salen under forestilling. Disse plasseres i garderoben i foajeen.
Skru av all lyd på mobiltelefonen, eller sett den i flymodus. Det er ikke tillatt å ta bilder under forestillingen, vent med dette til applausen.
Våre forestillinger starter presis. Det er dessverre ikke adgang til å komme inn i salen etter at forestillingen er startet. Årsaken til dette er at publikumsinngangen skjer via scenegulvet, og det vil være forstyrrende på forestillingen. Svært sjelden er det pauser i våre forestillinger, om det er kan forsentkommende finne sine plasser etter pausen.


Kjøp av drikkevarer i vår bar
Ved kjøp av alkoholholdig drikkevarer sjekker vi legitimasjon ved henting av varen.

Force Majeure
Dansens Hus forpliktelser overfor billettkjøperne i Kjøpsvilkårene, inkludert billettkjøpers eventuelle rett til refundering og erstatning/prisavslag, bortfaller dersom arrangementet helt eller delvis rammes av en Force Majeure situasjon før eller under arrangementet (med Force Majeure menes årsaker som er utenfor Dansens Hus kontroll eller som Dansens Hus rimeligvis ikke kunne tatt i betraktning eller å unngå eller overvinne følgene av , eksempelvis, og ikke uttømmende: krig, opptøyer, terrorisme, større sykdomsutbrudd, brann, flom, streik, vær, nasjonale sikkerhetspålegg eller instrukser fra nasjonale eller lokale myndigheter.

Oppdatert 16.04.2020