Tilgjengelighet

Tilgjengelighetsmerket No Text original black

Våre scener ligger på bakkeplan med trinnfri adkomst, så det er enkelt å komme seg inn i Dansens Hus og våre saler med rullestol. Vi har egne rullestolplasser i salen. Klikk på lenka for en digital opplevelse av huset HER

Parkering
Kommer du med bil og skal parkere, er det enklest å parkere på Vulkan P- Hus. Parkeringshuset har reserverte HC-plasser, og det er heis ned til bakkeplan.

Hvis du skal slippes av bil, er det enklest å gjøre dette ved vår administrasjonsinngang i krysset Vulkan/Møllerveien. Derfra er det ca. 30 meter til hovedinngangen.

Billetter
Vi har dedikerte rullestolplasser på alle våre forestillinger. Velg priskategori Rullestol og eventuelle rabatter, og ev. ledsagerbillett i kjøpsprosessen. Ledsager går gratis på alle forestillinger du kjøper billetter til.

Teleslynge
Salene har ikke teleslynge, men kombinasjonen av gode akustiske forhold, optimaliserte lydanlegg og kompetente lydteknikere gir gode lytteforhold for alle.

Toalett
Toalettene finner du til høyre i foajéen når du kommer inn på Dansens Hus. Der er det også et eget HC-toalett.

Tolketjenester
Vi har normalt ikke tilbud om tolketjenester på våre forestillinger. Hvis et slik tilbud finnes, vil dette bli kommunisert på den spesifikke forestillingssiden på web.

Universell tilgjengelighet på web
Våre nettsider er universelt utformet med fleksible tekstfelt som kan tas opp og ned etter behov.

Bar/billettluke
Bardisken fungerer både som bar og billettluke hos oss. Den delen som primært brukes som billettluke er nedsenket, og vil kunne brukes også til bestilling fra baren ved behov for nedsenket bardisk.

Allergier
Vi har en liten, men god barmeny. Maten somserveres er innholdsmerket.

Nødutganger
Nødutgangene i både foajéområdet/Dansens Hus Bar og i salene er forskriftmessig merket.

Spørsmål
Har du spørsmål utover det du får svar på her ta kontakt på billetsalg@dansenhus.com
Du kan også ringe oss på Tlf. +47 23 70 94 25 (Tir-fre 13-15)