Hva leter du etter?

Føl deg trygg hos oss

Vi vil at du skal føle deg trygg når du besøker oss, og vi følger myndighetenes retningslinjer og smittevernregler. Her er noen av de viktigste opplysningene og retningslinjene vi ber deg forholde deg til når du kommer til oss:

Skjermbilde 2020 06 09 kl 13 11 00

Er du frisk?

Har du symptomer på sykdom må vi be deg om å holde deg hjemme. Dette gjelder selv ved lette symptomer på forkjølelse. Du vil få refundert billetten ved å kontakte vår billettluke på billettsalg@dansenshus.com

Før forestilling

Kjøp av billetter
Billetter bør kjøpes på nett i forkant av forestillingen på dansenshus.com. Siden vi kan huse færre mennesker enn vanlig kan det bli fort fullt, er ikke sikkert det er ledige billetter når du kommer til oss.

Vi er pålagt å holde oversikt over alle som er på våre arrangementer. Vi vil derfor be om navn på alle som skal komme på forestillingen. Skulle du ha gitt bort billetten din, er det viktig at vi får navn på vedkommende. Dette er myndighetspålagte krav for eventuell smittesporing.

Vi håper selvfølgelig at høstens program går som planlagt, men skulle det vise seg at det blir avlysninger av en eller flere forestillinger du har kjøpt billetter til, vil du få beløpet refundert.

Hygiene
Det vil være Antibac tilgjengelig ved inngangen til Dansens Hus og andre steder i publikumsområdene. Vi oppfordrer deg selvfølgelig til å bruke dette, og følge rådene for god hånd-og hostehygiene.

Avstand
Hold hele tiden minst 1 meters avstand til andre når du oppholder deg i vårt publikumsområde. Vi vil sørge for at det er god avstand mellom grupper og andre gjester i våre lokaler.

Oppmøte
Vær ute i god tid, helst en halv time før.

Værsågod sitt.

Når du kommer til Dansens Hus vil du bli plassert ved et bord mens du venter på å slippe inn i salen. Du må bli sittende til du får beskjed av våre verter om å gå inn. Bestilling av drikke skjer fra bordet, og du må ikke bevege deg mer enn høyst nødvendig i lokalet.

Munnbind

Det er ikke lengre obligatorisk med bruk av munnbind på steder som cafeer og restauranter eller i teatersalen. Det er imidlertid fortsatt en generell regel (ihht. nasjonal forskrift ) om bruk av munnbind når 1 metern ikke kan overholdes.

Servering
Baren vår er åpen bare før forestilling. På grunn av omstendighetene har vi innført bordservering, og du kan ikke handle direkte fra baren.

Under forestilling

Bytte plass
Det er viktig at du holder deg til anvist plass, og ikke bytter sete mens du er i salen.

Når du skal ut etter forestilling
Vi ber deg sitte på plassen din til du får beskjed av publikumsvertene om når du kan forlate salen etter forestilling.

Etter forestilling

I tilfelle smitte
Hvis det viser seg at det har vært et smittetilfelle akkurat på den forestillingen du har sett vil vi kontakte deg i etterkant.

Dette var forhåpentligvis begripelig og ikke for mye å forholde seg til. Hvis du likevel har spørsmål kan du sende en mail til billettsalg@dansenshus.com

Hjertelig velkommen til Dansens Hus!

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus