Hva leter du etter?

Gavekort

Kjøp gavekort på det beløpet som passer for den gaven du har tenkt å gi. Billettkjøp trekkes fra totalsummen i gavekortet.

Caidade Cielo Molina Fotodjfrat3 Ld
Mikhail Baryshnikov har kastet seg for hennes føtter, New York Times har kalt henne en av verdens beste solister. I høst gjester Rocío Molina CODA-festivalen i Oslo.

Gavekortet har gyldighet på to år og benyttes ved billettkjøp. Kortet inneholder en totalsum som man trekker av når man kjøper billetter.

Du har sikkert stått i en forretning for å finne den perfekte gaven - og så var den ikke der, heller. Hvorfor ikke gi en kulturopplevelse i stedet - å nyte dans i toppklasse er den perfekte gaven for mange. Forbausende nok er det en del mennesker som tror at dans og teater er for avanserte opplevelser for "folk flest". Men har man først blitt presentert for levende dans, opplevd nærheten til danserne og sett et ensemble i full utfoldelse, kommer de fleste igjen.

Et gavekort kan være et insitament for en som er ukjent med dans, til å fordype seg mer i en ny kunstform. I og med at kjøp av billetter trekkes fra totalsummen i kortet, er det fullt mulig for mottaker å ta med seg andre og betale med kortet, er summen i kortet stor nok. Vi vet at dans er en opplevelse det er godt å dele med andre – og ikke minst med kjente. Gi et gavekort til en du unner en god opplevelse - den første gode opplevelsen åpner gjerne for flere!

Kjøp gavekort her

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus