Hva leter du etter?

Magasinet DANS - Høst 2018

Hele 21 forskjellige forestilling kan oppleves hos oss høsten 2018. Vi gir deg muligheten til å dykke ned i materialet i vårt 60 siders magasin.

Souflette Foto Helge Hansen 7613
Foto: Helge Hansen

Les intervju med premiereklare Tao Ye, koreograf og grunnlegger av TAO Dance Theater, se bildeserie fra Carte Blanches nye forestilling Soufflette og få 13 år gamle Auroras tanker etter å ha sett Akram Khans familieforestilling Chotto Desh.

I saken Diktatur og dans ser vi nærmere på begrepet sosial koreografi og hvordan koreografi også har blitt benyttet opp gjennom tidene til å orkestrere og bevege mennesker kollektivt, for det bedre eller verre. Simone Grøtte har for sin foresilling GLEMT tatt utgangspunkt i sin bestefars historie og tvangsevakueringen av Finnmark som skjedde på direkteordre fra Hitler. Les intervjuet Etterkrigsdans i magasinet.

Vi har nok alle gitt en "like" på et innlegg på sosiale medier, en slags digital anerkjennelse på noe. Men hva gjør all denne "likingen" med oss som mennesker, og kan den overta styringen totalt og har den blitt en popularitetsmåler? Den spanske danseren og koreografen Núria Sagarra tar i sin forestilling utgangspunkt i fenomenet LIKES. Hva hun selv liker kan du lese om i magasinet.

Dette er bare noen av sakene du kan lese om i magasinet. Stikk innom og ta med deg et eksemplar eller to. Vi byr på en kopp kaffe og sjokolade!

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus