Hva leter du etter?

Dansens Hus søker ny administrativ leder

Vi søker en kyndig administrator som vil være med på den spennende videreutviklingen av Dansens Hus.

DH fra Akerselva
Foto: Ole Walter Jacobsen

Erfaring fra økonomistyring og personalledelse, gjerne knyttet til kultursektoren er en forutsetning.

Dansens Hus er et nasjonalt visningssted for norsk og internasjonal dansekunst, og viser forestillinger fra hele verden for et engasjert publikum. Huset ligger ved Akerselva, har 25 ansatte og rommer to scener. I tillegg en tiltalende bar-og kafé som vi selv driver. Vi viser ca. 40 forestillinger i året, alle med dansekunst som utgangspunkt, i et variert og mangfoldig formspråk.
Dansens Hus har nå ledig stillingen som administrativ leder. Som administrativ leder skal du bidra til å utvikle Dansens Hus videre – både den interne organisasjonen og samhandlingen med andre dansearenaer.  Administrativ leder inngår i ledergruppen og rapporterer direkte til kunstnerisk leder/daglig leder.

Dansens Hus trenger en lagspillende systematiker som trives med både prosjekt- og linjearbeid.  Du må ha solid ledererfaring og økonomikompetanse. Det vil være en fordel om du har erfaring med offentlig forvaltning og kjennskap til kultursektoren. 

 Kvalifikasjoner:
- Utdannelse på høyskole- eller universitetsnivå.
- Erfaring i tilsvarende lederstilling
- God økonomiforståelse
- Erfaring med personalledelse/-administrasjon

Arbeidsoppgaver:
- Økonomistyring og budsjettering
- Personalledelse og –administrasjon
- Myndighetskontakt
- Sekretær for styret
- Bidra til å videreutvikle og bygge Dansenett Norge

Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.
Søknader merket ”Administrativ leder” sendes til info@dansenshus.com eller til Dansens Hus, Vulkan 1, 0182 Oslo innen 1.november. Vedlagte attester returneres ikke.

Spørsmål om stillingen kan rettes til styreleder Marta Færevaag Hjelle på tlf. 95 13 10 50, eller til daglig leder Un-Magritt Nordseth på 90 55 42 79.

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus