Hva leter du etter?

Jakob, 11.–14. november

Jakob,
11.–14. november

Spilles: tor. 11. nov. fre. 12. nov. lør. 13. nov. søn. 14. nov.

Maskulinitet i forhandling.

I forestillingen Jakob møtes to mannlige utøvere som gjennom kroppsspråk og tilstedeværelse utfordrer sine grenser knyttet til makt, vennskap og avhengighet. De inviterer publikum inn i en leken og fysisk koreografi som prøver og undersøke årsakene til hvordan en relasjon kan være begrensende, frigjørende, støttende og destruktiv på samme tid.

Med et bevegelsesspråk som generer metaforiske bilder og symbolske gester, er Jakob fortsettelsen til Tony Trans pågående forskning om makt og identitet i menneskelige relasjoner. Hvordan fungerer relasjoner og dualitet i forhold til de valgene vi tar som enkeltindivid? Hvordan former dette vår oppførsel, våre individuelle handlinger og hvordan møter vi den andre?

Tony Tran
er en norsk-vietnamesisk koreograf og danser med base i Oslo. Han har studert ved Kunsthøgskolen i Oslo og Skolen for Moderne Dans i København. Arbeidene hans som koreograf er presentert i inn og utland, blant annet i Sverige (Dansens Hus Stockholm), Grønland (Nuuk Nordic Festival), Italia (Operaestate Festival Veneto) og Sør-Korea (Seoul International Dance Festival).

Tony Tran sin hjemmeside finner du her.

Jakob - the conversation about intimacy we should have had ages ago

Medvirkende

Koreografi:
Tony Tran
Skapende utøvere:
Tony Tran
Knut Vikstrøm Precht
Dramaturgi:
Thomas Schaupp
Musikk:
Magnus Bugge
Lysdesign:
Tobias Leira
Foto:
Andreas Leonardsen
Kjøp billetter
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus