Hva leter du etter?

Cheers!, 23.–26. november

Cheers!,
23.–26. november

Spilles: fre. 23. nov. lør. 24. nov. søn. 25. nov. man. 26. nov.

Kristin Ryg Helgebostad var cheerleader for Frisk Asker Hockey. Her er forestillingen om heiing!

Kristin Ryg Helgebostad - som altså var cheerleader for Frisk Asker Hockey - lager med Cheers! en nådeløs forvrenging av et cheerleadershow, helt på grensen til det ugjenkjennelige, men alltid heiende! Go go go!

Kjernen i Cheers! er heiing! Heiingen er en uforutsigbar kraft som styrker, svekker og aldri konkluderer med hva den faktisk heier på. Heiing er kjærlighet og manipulasjon enten hver for seg eller sammen. Kunstnerne lager et telepatisk, kollektivt bevissthetsfelt hvor nye, uante krefter og sammenhenger kan oppstå. Sammen med klokkenist Laura Marie Rueslåtten, utøverne Marianne Kjærsund, Sigrid Kopperdal, Julie Moviken, Berglind Rafnsdottir og Charlott Utzig, kostymedesigner Thale Kvam Olsen og lysdesigner Elisabeth Nilsson vender Kristin Ryg Helgebostad - med sin cheerleadererfaring - tilbake til røttene. I felleskap forvandler de heiarop/cheers/chants, akrobatikk og pyramider! De er på jakt etter brokete veier opp og ned fra hverandre. Kastene kan være små og gjøres med omsorg, cheersene kan hviskes eller hveses så lenge de får noe til å skje!

Cheers! er oppfølgeren til komponist/klokkenist Laura Marie Rueslåtten og koreograf/danser Kristin Ryg Helgebostads første helaften, den kritikerprisnominerte og kritikerroste Me Too som har turnert en rekke land med de internasjonale nettverkene Aerowaves og ICE HOT de siste 2 årene. Me Too er en gruppekoreografi med håndklokker.

Medvirkende

Konsept:
Kristin Ryg Helgebostad
Laura Marie Rueslåtten
Utøvere:
Marianne Kjærsund
Sigrid Hirsch Kopperdal
Julie Moviken
Berglind Rafnsdottir
Charlott Utzig
Koreografi:
Kristin Ryg Helgebostad
Komponist:
Laura Marie Rueslåtten
Lysdesign:
Elisabeth Nilsson
Kostymedesign:
Thale Kvam Olsen
Foto:
Simen Dieserud Thornquist
Kjøp billetter
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus