Hva leter du etter?

America Ep. 2 - Psychopatriot, 17.–20. november 2016

America Ep. 2 - Psychopatriot,
17.–20. november 2016

Spilles: tor. 17. nov. 2016 fre. 18. nov. lør. 19. nov. søn. 20. nov.

Amerikanerne har sin historie, og den står de fast ved. Men hvor er den skrevet ned? Hvor blir det av vår tids ”Great American Novel”?

Selv om Amerika skulle kunne oppsummeres i én enkel, stor roman – er dette tiden for å skrive den? Sjelden har vel USA vær mindre ”great” enn akkurat nå. 

En uke etter det amerikanske valget, feirer Alan Lucien Øyen og winter guests sitt 10 års jubileum med oppfølgeren til gjennombruddsforestillingen fra 2009: AMERICA – Visions of love

Til tross for langvarig eksponering av USAs selvmytologiserende narrativ på film og TV, myser vi fremdeles litt uforstående på Amerika fra den andre siden av det store havet som skiller oss. Et møte med USA er som å treffe en gammel venn man aldri har sett før.

Mange utenforstående har forsøkt å komme på innsiden av Amerika. winter guests fortsetter denne tradisjonen ved å pusle sammen et nytt narrativ basert på subjektive sannheter av ekte amerikanere – og kompaniets egne desillusjoner og misforståelser ved å stå på utsiden. 

Som en del av et pågående prosjekt (Episode 3 kommer høst 2017), utforsker AMERICA Ep. 2 – Psychopatriot den bevisste og ubevisste manipulasjonen av fakta og fiksjon, og hvor lett begjær og frykt kan få det ene til å flyte over i det andre.

Dette er ingen danseforestilling, men teater inspirert av en rekke opphold i USA. Alan L. Øyen og winter guests forteller sine historier fra et USA som sannsynligvis står foran store endringer.
Forestillingen varer i 3 timer inkludert pause. 

Hjemmeside


Medvirkende

Regi:
Alan Lucien Øyen
Medvirkende:
Andrew Wale
Kate Pendry
Suzie Davies
Yvonne Øyen
Anton Skrzypiciel
Skrevet av:
Alan Lucien Øyen
Andrew Wale
Kostymer:
Stine Sjøgren
Lysdesign:
Torkel Skjærven
Lyd:
Gunnar Innvær
Film:
Alan Lucien Øyen
Teknisk ledelse:
Martin Flack
Scenografi:
Åsmund Færavaag
Produsent:
Anne Cecilie Bodin Larsen
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus