Hva leter du etter?

Programmering på Dansens Hus

Neste søknadsrunde vil være i august 2020. Søknadsfrist vil publiseres på denne siden, samt i vårt nyhetsbrev.

Foto Tale Hendnes 2 2 We Come In Peace

Kjære Dansekunstnere.

Dansens Hus mottar gjerne programmeringshenvendelser fra norske koreografer og koreografer som er bosatt og virksomme i Norge. Disse behandles av kunstnerisk leder og kunstnerisk råd (KR). KR møtes halvårlig for å gå gjennom forespørslene. Man kan søke om:

- intensjonsavtale for kommende premiere
- programmering med urpremiere
- programmering som gjestespil

Man kan ikke søke flere ganger med samme prosjekt.

Kunstnerisk råd består av:
Samme Raeymaekers: kunstnerisk leder Dansens Hus.
Charlotte Vandevyver: ny nestleder i P.A.R.T.S., Belgia (skolen til koreograf Anne Teresa De Keersmaeker), tidligere danseprogrammør Artcentre STUK Leuven, Belgia.
Solveig Styve Holte: dansekunstner med en master i koreografi fra Kunsthøgskolen i Oslo og tidligere utdannet fra Den Norske Balletthøgskole og Skolen for Samtidsdans. Hun har jobbet med en rekke norske kompanier og prosjekter.
Torunn Robstad: dansekunstner og førsteamanuensis og programansvarlig for masterstudiet i dans på KhiO. Utdannet ved Den Norske Operas Ballettskole og ved Alvin Ailey American Dance Center. Les mer om Kunstnerisk råd her

Vi ber om at programmeringsforespørsler sendes inn på engelsk på grunn av den internasjonale sammensetningen av Kunstnerisk Råd.
Trykk her for å sende inn din programmeringsforespørsel.

Man kan søke fortløpende. Søknadsfrist for neste runde er mandag 6. januar 2020 kl.13.00 Programmeringsforespørsler som blir sendt inn etter dette vil bli behandlet høst 2020.
Spørsmål kan rettes til produsent Saskia Wieringa: saskia@dansenshus.com

Vi gleder oss til å høre fra deg!

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus