Hva leter du etter?

Programmering på Dansens Hus

Neste søknadsrunde vil være i august 2021 med søknadsfrist tirsdag 3. august 2021 kl.13.00.

61536503 2315132831840606 4143397968843636736 o 1800
Foto: Thomas Lenden

Kjære Dansekunstnere.

Dansens Hus mottar gjerne programmeringshenvendelser fra norske koreografer og koreografer som er bosatt og virksomme i Norge. Kun norske dansekunstnere eller dansekunstnere som jobber og bor i Norge, kan søke Kunstnerisk Råd. Øvrige dansekunstnere er velkomne til å sende sine forslag til kunstnerisk leder Samme Raeymaekers / produsent Saskia Wieringa.

Programmeringsforespørslene behandles av kunstnerisk leder og kunstnerisk råd (KR). Du kan lese mer om KR her.

Kunstnerisk råd består av:

  • Samme Raeymaekers: kunstnerisk leder Dansens Hus.
  • Charlotte Vandevyver: nestleder i P.A.R.T.S., Belgia (skolen til koreograf Anne Teresa De Keersmaeker), tidligere danseprogrammør Artcentre STUK Leuven, Belgia.
  • Torunn Robstad: dansekunstner og førsteamanuensis og programansvarlig for masterstudiet i dans på KhiO. Utdannet ved Den Norske Operas Ballettskole og ved Alvin Ailey American Dance Center.
  • Zezé Kolstad: dansekunstner og koreograf utdannet fra fra London Studio Centre og KHiO. Hun har jobbet som dansekunstner innen det frie feltet i Norge og England, og satt opp egne produksjoner for voksne og barn.

Søknadsskjema

Vi ber om at programmeringsforespørsler sendes inn på engelsk på grunn av den internasjonale sammensetningen av Kunstnerisk Råd.
Du finner søknadsskjema her.

Programmeringsforespørsler som blir sendt inn etter søknadsfristen vil bli behandlet i januar 2022. Spørsmål kan rettes til produsent Saskia Wieringa: saskia@dansenshus.com

Vi gleder oss til å høre fra deg!

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus