Hva leter du etter?

Grünerløkka, Oslo: Hva sa jeg!

Vi har spurt en rekke dansekunstnere verden over hva de gjør i karantene og isolasjon under influensapandemien som herjer over hele kloden. Kanskje det kan være til inspirasjon eller fortelle oss noe mer om verden vi lever i i dag? Ulf Nilseng er i leiligheten sin på Grünerløkka.

540 A6091

Ulf Nilseng er norsk dansekunstner som de seneste tiden har vært i mediebildet i forbindelse med Sløseriombudsmannens kritikk mot bruk av offentlige midler på såkalt «peniskunst». Han har laget en rekke forestillinger om kontroversielle tema i en årrekke.

Hvor er du nå og hva er status quo?
Jeg er hjemme i leiligheten min på Grunerløkka. Jeg bekymrer meg for fremtiden og særlig for mannen min Noel som bor i Havana. Akkurat nå hjelper jeg Noel med å få hamstra så mye mat som mulig. Det er ikke der som her at det vil være mat i butikkene. Jeg er svært bekymret!

Hva slags rutiner har du laget deg?
Mine daglige rutiner flyter litt! Men opprettholder noe jeg alltid gjør om morgenen; en kopp sort te med melk i senga og hører på radio. I dag syklet jeg opp til Frysja, det skal jeg gjøre fremover hver dag som oppvarming. Det er utrolig fint! Får trent, får frisk luft og tankene mine blir klarere!

Hva leser du?
Agnes Ravatn, Fugletribunalet

Hva ser du på?
NRK-serien Når støvet har lagt seg.

Hva lytter du til?
Mimi med Semper Eadem, Celeste med Compilation 1.1 og Leonard Cohen med Thanks for the dance

Hvordan beveger du deg?
Beveger meg rolig!

Hva inspirerer deg?
Musikk! Jeg arbeider litt i fagforeningen til norske dansekunstnere - NODA nå, og det er fint å kunne føle at jeg hjelper til med noe nyttig som er konkret og praktisk! Det inspirerer meg også!

Hvis du kunne sende en beskjed som ville nå alle i hele verden, hva ville du sagt?
Jeg er et menneske som alltid tenker katastrofe på absolutt alt, så: Hva sa jeg!

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus