Hva leter du etter?

Hjertelig velkommen til Dansens Hus!

Det er en veldig stor glede for alle oss på Dansens Hus å endelig kunne ønske publikum velkommen til kunstopplevelser i våre lokaler.

Helt som vanlig blir imidlertid ikke et besøk hos oss ennå. Vi har klare begrensinger fra myndighetene på hvor mye publikum vi kan ta imot. Per 30. april er det tillatt med samlinger av mennesker inntil 50 personer så fremt man følger smittevernreglene og det gjør vi selvsagt!

Her er noen av de viktigste opplysningene og retningslinjene vi ber deg forholde deg til nå du kommer til oss:

Før forestilling

Kjøp av billetter
Billetter bør kjøpes på nett i forkant av forestillingen på dansenshus.com. Siden vi kun kan huse 50 mennesker blir det fort fullt, og det er ikke sikkert det er ledige billetter når du kommer til oss.Billettene er unummererte, og vi vil sørge for å plassere deg og andre publikummere med en meters avstand til hverandre. Folk i samme husstand kan sitte sammen, og vi ber om at dere opplyser om dette ved billettkjøp. Vi er pålagt å holde oversikt over alle som er på våre arrangementer, og hvor dere sitter. Vi vil derfor be om navn på alle som skal komme på forestillingen.

Sykdom
Har du symptomer på sykdom må vi be deg om å holde deg hjemme. Dette gjelder selv ved lette symptomer på forkjølelse.Du vil få refundert billetten ved å kontakte vår billettluke på billettsalg@dansenshus.com

Hygiene
Det vil være antibac tilgjengelig ved inngangen til Dansens Hus og andre steder i publikumsområdene. Vi oppfordrer deg selvfølgelig til å bruke dette, og følge rådene for god hånd-og hostehygiene.

Avstand
Hold til andre når du oppholder deg i vårt publikumsområde. Vi slipper publikum inn og ut av i salen puljevis. Du kan sitte uten en meters avstand sammen med inntil fem medlemmer av husstanden din. Vi vil sørge for at det er god avstand mellom grupper og andre gjester i våre lokaler.

Oppmøte
Vær ute i god tid, helst en halv time før.

Servering
Baren vår er åpen både før og etter forestilling. På grunn av omstendighetene har vi innført bordservering.


Under forestilling

Bytte plass
Det er viktig at du holder deg til anvist plass, og ikke bytter sete mens du er i salen.

Når du skal ut etter forestilling

Vi ber deg sitte på plassen din til du får beskjed av publikumsvertene om når du kan forlate salen etter forestilling.


Etter forestilling

Henge på Dansens Hus
Du er mer enn velkommen til å være igjen i Dansens Hus Bar etter forestillingene. Retningslinjene om bordservering osv. er selvfølgelig de samme som nevnt ovenfor.

I tilfelle smitte
Hvis det viser seg at det har vært et smittetilfelle akkurat på den forestillingen du har sett vil vi kontakte deg i etterkant dersom du defineres som nærkontakt til smittede.

Dette var forhåpentligvis begripelig og ikke for mye å forholde seg til. Hvis du likevel har spørsmål kan du sende en mail til billettsalg@dansenshus.com

Nok en gang: Hjertelig velkommen til Dansens Hus!

PS. Vi planlegger å holde Dansens Hus Bar åpen fom. 1. juni. Der er du velkommen selv om du ikke skal se forestilling. Nytt tilbud er herlig italiensk pizza. Uteserveringen er åpen når været tilsier det – og det regner vi med at det gjør.

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus