Hva leter du etter?

European Dancehouse Network får forlenget støtte

Dansens Hus er medlem av et europeisk nettverk som omfatter 32 dansehus og scener i 22 land, støttet av EU-organisasjonen Creative Europe Culture. Støtten fra denne organisasjonen videreføres til 2021.

Edn  Eugenia Koumaki1

Prosjektet det er søkt om støtte til heter EDN21: strengthen – impact – imagine, og dette prosjektet er i disse dager valgt ut som et av kulturprosjektene støttet av EU via Support to European Network Strand som et ledd i arbeidet med å støtte og styrke den kulturelle og kreative sektorens evner og muligheter til å arbeide internasjonalt og over landegrensene.

European Dancehouse Network (EDN) har vært delfinansiert av Cultural Network Strand siden september 2014, og det nåværende prosjektet avsluttes i august 2017. Nettverket har i perioden fokusert på bærekraft og relevans for dans. Dette har vært fokus i alle aktiviteter organisasjonen har arranger for over 1000 internasjonale fagfolk på feltet i perioden 2014 – 2017.

Det nye prosjektet EDN21: strengthen – impact – imagine vil bli gjeldende fra september 2017 til august 2021.

EDN er et forum som bygger tillit og samarbeid mellom de 32 ulike, europeiske medlemsorganisasjonene. Felles for dem alle er en visjon knyttet til utvikling av dansen som kunstform over landegrensene. Organisasjonen fremmer utviklingen av profesjonelle kunstnere og dans som kunstform. EDU-medlemmene deler en felles plattform for samarbeid, hvor det lages stadig nye prosjekter hvor fokus og relevante sider ved dansens vilkår adresseres, som for eksempel produksjon, kommunikasjon, ledelse, utveksling og dansehistorie.

Vil du vite mer om EDN kan du sjekke nettsiden deres her.

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus