Hva leter du etter?

Direktesending – en bruksanvisning.

Forestillingene av Inés Bellis Metasexy er avlyst, men du kan likevel se den direktesendt tirsdag 17. november kl. 19.00 fra Dansens Hus.

Metasexy0032

Hva må til for at du skal få med deg denne forestillingen?

Motivasjon
Først av alt må du ha lyst, og det bør ikke være så vanskelig: Inés Belli er en ung, norsk dansekunstner som jobber med fornyelse av jazzdansen – med en feministisk inngangsvinkel. Hun er en koreograf mange har bitt seg merke i både nasjonalt og internasjonalt, og regnes som en av de mest spennende koreografer innen norsk dans for tiden. Hennes forrige forestilling Postmodern Cool skulle ut på omfattende Europa- turné, men måtte avlyses grunnet Covid19. Bli kjent med en ny, markant koreograf i Metasexy.

Når?
Det er viktig å være klar over at du ser en live, direktesendt forestilling tirsdag 17. november kl. 19.00. Du må altså se forestillingen der og da, som om du er i teatret, bare at du sitter hjemme i stua – eller hvor som helst for den saks skyld. Du kan ikke laste den ned og se den på et annet tidspunkt.

Hvordan?
Du kjøper billett (Kr. 150,-), som til en vanlig forestilling

Hvordan gjør du det?
Enkelt: Du kjøper billetter her, eller gå inn på dansehus.com. Når det er gjort vil du få informasjon om hvordan du logger deg inn.

Hvem står bak?
Denne direktesendingen var planlagt FØR de siste koronareglene kom, og er et samarbeid mellom Inés Belli, Vierlive – en felleslattform for streaming av norsk kultur og Dansens Hus.

Velkommen til Metasexy av Inés Belli, og god fornøyelese!

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus