Hva leter du etter?

Dansens Hus Personvernerklæring

Dansens Hus er Norges nasjonale scene for dans med statlige tilskudd fra Kulturdepartementet. Vårt oppdrag er å vise et bredt spekter av profesjonell dansekunst, fra nye til etablerte norske koreografer, baby- og barneforestillinger til internasjonale gjestespill. Opplysninger om våre kunder registreres i vårt billettsystem TIX og i vårt nyhetsbrev APSIS. Her er vår personvernerklæring om hvordan personopplysninger behandles.

Sas Ida Hodelos Kropp 603 Web Some

Hvem er behandlingsansvarlig?
Det er Kunstnerisk og daglig leder på Dansens Hus som er behandlingsansvarlig av våre eksisterende og potensielle kunders personopplysninger.

Hva er formålet?
Formålet med behandlingen av personopplysningene er å kunne gjennomføre informasjonsarbeid knyttet til vår forestillingsaktivitet, samt produksjon og distribusjon av markedsinnhold. Personopplysningene blir også benyttet i markedsføringen av forestillinger, seminarer og annen relevant aktivitet knyttet til Dansens Hus sin virksomhet.

Hvilke personopplysninger behandles?
Hvilke personopplysninger som blir samlet inn avhenger av hvilke formål det skal brukes til og vi samler ikke mer enn nødvendig. Ved påmelding til nyhetsbrev bruker vi kun din e-postadresse til å sende nyhetsbrev med relevant forestillingsinformasjon hver 14. dag. Kjøper du billett, vil navn, telefonnummer, e-post og adresse registreres i vårt billettsystem. Opplysningene kan, ved samtykke, brukes i kommunikasjonsøyemed for å informere om kommende forestillinger, enten per sms eller nyhetsbrev.

Hvor hentes opplysningene fra?
Dersom du er inne på Dansens Hus sin hjemmeside eller du klikker på en av våre digitale annonser, etterlates enkelte elektroniske spor. Dansens Hus vil da for en periode registrere visse opplysninger gjennom såkalte cookies (informasjonskapsler). En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside lagres på din datamaskin.

Dansens Hus benytter informasjonskapslene til å generere statistikk og de kan benyttes i forbindelse med markedsføring av forestillinger. Informasjonskapslene registrerer bruken av hjemmesidene til Dansens Hus og gir blant annet grunnlag for forbedring og utvikling av disse.

Ved bruk av nettsidene til Dansens Hus registreres i noen tilfeller din IP-adresse (som er en identifikasjon på din datamaskin), samt din innloggede/ikke-innloggede status på Min Side, din web-adferd (for eksempel hvilke sider du besøker, når du besøker dem og din bruk av hjemmesiden til Dansens Hus kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson.)

Vi benytter følgende informasjonskapsler:

Håndtering av informasjonskapsler:
Google Tag Manager

Analyse:
Google Analytics
Fullstory

Markedsføring:
Facebook Pixel
Google Retargeting
Snap Pixel

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Det er ikke mulig å gjennomføre billettkjøp uten et minimum av personopplysninger fra kunde og/eller bruker, begrenset til et minimum av fullt navn, telefonnummer og e-post. Det er derfor ikke frivillig om du ønsker å gi Dansens Hus et minimum av personopplysninger.

Utleveres opplysningene til tredjeparter?
Våre kunde- og brukerlister kan i enkelte tilfeller bli benyttet på Facebook. Dette for å kunne distribuere relevant innhold og annonser mot disse personene i det nevnte nettverket. Enkelt fortalt betyr dette at vi kan laste opp e-postadresser som har kjøpt billetter til forestilling «X» for å vise annonser for forestilling «Y», for eksempel i forestillinger av samme koreograf, der vi antar det er en koherens i nyhetsverdien.

Utover dette blir verken hele eller deler av våre kunde- og brukerlister delt med tredjeparter.

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
For å ikke motta flere e-poster fra Dansens Hus, kan du melde deg ut av vår e-postliste i hver eneste e-post vi sender ut. Ønsker du å ikke få dine personopplysninger delt med tredjeparter som Facebook må du ta direkte kontakt med oss (kontaktinformasjon under).

Hvilke rettigheter har den enkelte og hvilke lands lovverk gjelder?
Som registrert i Dansens Hus sine bruker- og kundeliste har du rett til å få innsyn i alle personopplysninger vi har om deg. Du har også rett til å få alle dine personopplysninger slettet, gitt at det ikke strider mot bokføringsloven.

Hvordan sikres opplysningene?
Dine personopplysninger blir lagret med passordbeskyttelse på APSIS Pro. Når listene med personopplysninger flyttes fra et av de nevnte systemene eller til tredjepart som Facebook vil CSV-filen midlertidig lagres på en passordbeskyttet datamaskin. Når flyttingen er gjennomført vil filen slettes innen rimelig tid.

Behandling av personopplysninger i vårt billettsystem, Tix og kortbehandler Dibs by Nets.

Tix er en ny billettpartner på det skandinaviske markedet som håndterer og selger billetter til alle slags arrangementer. Tix er representert på det svenske, norske, danske og islandske markedet.

Tix sine vilkår og betingelser finner du her: https://tix.no/nb/lightbox/termsandconditions/

DIBS tilbyr Nordens største utvalg av enkle og sikre betalingsløsninger på nett. De startet i 1998 og var da pionerer – i dag er vi Nordens ledende betalingsleverandør, representert i 20 land med over 15 000 kunder og vi har gjennomført over 2 milliarder transaksjoner.

DIBS sine vilkår og betingelser finner du her: https://cdn.dibspayment.com/contracts/psp/psp_general_terms_no.pdf

info@dansenshus.com

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus