Hva leter du etter?

Billettpakker – vi hjelper deg å velge

Vårsesongen er utvilsomt helt rå!
Vi hjelper deg å finne forestillinger som utfordrer, begeistrer og forarger. I tillegg får du 25% rabatt!

Spydspiss3

For deg som er oppdatert og gjerne vil utfordres

Jan Martens – Rule of Three
Giséle Vienne – Crowd
Inés Belli – Postmodern Cool

Denne pakken inneholder interessante, nyskapende og utfordrende forestillinger som ligger i forkant på den nasjonale og internasjonale dansescenen. Jan Martens er en av de nye, store stemmene fra Belgia, et av Europas mest markante land i samtidsdansen. Den som har sett Giséle Viénne på Black Box teater, Oktoberdans eller Nationaltheatret glemmer det aldri. Nå for første gang på Dansens Hus i samarbeid med Oslo Internasjonale Teaterfestival. Inés Belli er en ung, norsk koreograf som tar mål av seg å utfordre og fornye jazzdansen.

Ordinær pris 900,-
Du betaler 675,-

Klikk her for kjøp

Utvidhorisonten3

For deg som er opptatt av menneskelig sameksistens og vil ta del i andres erfaringer

Via Katlehong - Via Kanana
Daniel Mariblanca – 71 Bodies 1 Dance
Les ballets C de la B – Requiem pour L

Disse forestillingene kan gi innsikt og nye refleksjoner knyttet til politiske, emosjonelle og identitesmessige problemstillinger. Det er forestillinger man mer enn gjerne kan dele med andre, og som kan skape debatt og ettertanke. Fra Sør-Afrika kommer Via Katlehong med en politisk, energisk og sterkt fysisk forestilling med utgangspunkt i det lovede land som var innen rekkevidde, men dessverre er langt unna realisering fremdeles. Daniel Mariblanca gir oss via installasjoner, utstilling og forestilling et innblikk i 71 personers vei frem til egen kjønnsidentitet. Sterke og gripende Requiem pour L er like mye konsert som forestilling, og du får Mozart som du aldri har hørt ham før.

Ordinær pris 1100,-
Du betaler 825,-

Klikk her for kjøp

Uprovd3

For deg som vil ha nye opplevelser som fengsler og overrasker

Jan Martens – Rule of Three
Daniel Mariblanca – 71 Bodies 1 Dance
Alan L. Øyen/winter guests – Me.

Vil du utfordres og oppleve noe nytt er dette pakken for deg. Her får du tre svært ulike, men hver på sin måte nyskapende forestillinger. Jan Martens er intet mindre enn et must hvis du vil holde deg orientert om hva som skjer ute i Europa akkurat nå. Som transperson opplever Daniel Mariblanca sin egen kjønnsidientitet som flytende, ikke enten eller. Overgangen beskriver han som både sårbar og en frigjørende opplevelse og innsikt. Alan Lucien Øyen er for tiden Norges kanskje mest profilerte koreograf. En ny danseforestilling fra hans hånd er en begivenhet både nasjonalt og internasjonalt.

Ordinær pris 900,-
Du betaler 675,-

Klikk her for kjøp

Plukkogmiks

Vet du hva du vil se? Sett sammen din egen pakke

Velg tre forestillinger fra vårens mangfoldige repertoar og få 25% rabatt.

Klikk her for kjøp

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus