Hva leter du etter?

Aldri kjedelig

20 år gammel representerte Daniel Sarr Norge i Eurovision Young Dancers på NRK og vant.

Daniel Sarr Oslo Danse Ensemble
Daniel Sarr Oslo Danse Ensemble DansensHus - Foto: Tale Hendnes

Hvordan kan en arbeidsdag se ut for deg?
Noen dager er det jobbing i 2 timer og ikke noe mer, andre ganger kan det være 10 timer med løping fra en jobb til en annen. Det endrer seg hele tiden, men det blir hvertfall aldri ikke kjedelig.

Hva liker du å gjøre når du har fri?
Liker å ta livet med ro, en bytur i ny og ne, en danseklasse her og der.

Du turnerer jo en del, hvordan er turnélivet?
Turnélivet er ganske bra, har vært ute med Riksteatret og det er veldig proft, ryddig og gode folk. Også er det fint å komme seg ut av byen og få sett litt natur, og selvfølgelig det å kunne opptre for folk som ellers ikke hadde fått sett oss.

Hvordan skal du feire julen?
Julen skal feires hjemme i Oslo med familie og venner og masse ribbe.

Daniel 01

Du har medvirket i flere forestillinger med Oslo Danse Ensemble. Hva er ditt første møte med kompaniet og hvorfor ønsket du å jobbe med ODE?
Jeg så Oslo Danse Ensemble første gang i 2008 og opplevde noen sterke, allsidige dansere og koreografier med store stilforskjeller, og synes det var gøy å se noe som inneholdt mer enn én dansestil. Men mitt aller første møte med ODE var året før da jeg fikk jobbe med dem i Qatar. Min første ODE-produksjon var i 2012.

Du skal snart stå på hovedscenen på dansens hus igjen til smekkfull premiere på Oslo Danse Ensembles forestilling, hva ligger bak av forberedelser og trening til en slik forestilling?
Holde seg i god form, unngå skader ved å jobbe styrke og opprettholde det arbeidet man har gjort under innstudering slik at stykket fortsetter å vokse og ikke mister kvalitet fordi man har hatt litt pause. Også ler vi mye da, så det er god energi. Og det er jo viktig.

Har du konkrete planer for tiden fremover etter forestillingen med Oslo Danse Ensemble?
Planer for neste år er å reise mer, trene og få litt ny energi og inspirasjon fra nye steder.

ODE 2016, 10.–18. desember 2016

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus