Hva leter du etter?

Å likes eller ikke likes

Har «likes» blitt en viktig del av livet ditt? Núria Sagarra har laget en forestilling om det. Her er hennes egne likes, på internett og IRL.

Likes Nuriaguiu1

Hva er det beste stedet for dans i Spania?
Jeg har samarbeidet med Sala Hiroshima i Barcelona i forbindelse med produksjonen av Likes, og vil fortsette samarbeidet på min nye produksjon. Dette er det beste stedet for mitt vedkommende, men også for alle som vil se bra dans og performance i Barcelona.

Beste stedet å være IRL? *
Nær naturen i Catalonia. Jeg har fantastiske minner fra Balear-øyene og Costa Brava, Nord-Catalonias nordre kyst. Vakre farger, havlukta. Men alltid best på våren eller høsten, utenfor høysesongen.

Verste sted online?
Ganske ofte når jeg åpner telefonen min havner jeg på Facebook, Insta, Tinder, Youtube. Jeg mister helt følelsen med tiden og spør meg selv hvordan i all verden jeg endte opp på den ene eller andre siden? Sannsynligvis for å unngå skredet av e-poster som skal besvares. Internett har gitt oss frihet og muligheter, men også ansvar og mye ekstra arbeid. Jeg har venner som slutter i jobben fordi mengden e-poster blir uhåndterlig.

Beste sted online?
Velsigne google maps! GPS – så utrolig nyttig for frilansere på reise. Velsigne muligheten for langdistansekommunikasjon!
Og velsigne Spotify!

Likes Nuriaguiu5
Núria Guiu Sagarra i forestillingen Likes

Beste stedet å bruke penger?
Det basale: mat, hjem, utdannelse. Det er dyrt nok, men fantastiske ting å bruke pengene sine på.

Beste yoga?
Yoga lyengar med Jordi Martí (bcn) eller Nina Sjödin (Sthlm). Jeg begynte med yoga for noen år siden, og det har gitt meg mange gode vaner som er bra å ha når man reiser mye. Yoga er ikke løsningen i livet slik enkelte forsøker å selge det, men det kan være en hjelp. Jeg praktiserer yoga av helsemessige grunner.

Beste film
Echo of the Mountain, The Pearl Button, Embrace of the Serpent, The Plague – jeg elsker dokumentarer!

Beste bok?
Det endrer seg hele tiden avhengig av hva jeg er interessert i. Akkurat nå er jeg veldig opptatt av Sensing the world av David Le Breton, en antropolog og sosiolog som skriver mye om kultur erfart gjennom kroppen.

*Fast, ungdommelig uttrykk som er en forkortelse for In Real Life.

Likes, 15.–16. september 2018

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus