Hva leter du etter?

The Dead Live On in Our Dreams, 18. november–12. desember

The Dead Live On in Our Dreams,
18. november–12. desember

Spilles: ons. 18. nov. tor. 19. nov. fre. 20. nov. lør. 21. nov. ons. 25. nov. tor. 26. nov. fre. 27. nov. lør. 28. nov. ons. 02. des. tor. 03. des. fre. 04. des. lør. 05. des. ons. 09. des. tor. 10. des. fre. 11. des. lør. 12. des.

Alle forestillinger i november og desember er avlyst. Publikum vil bli kontaktet.

Dansekunstner Hooman Sharifi inviterer publikum hjem til sin egen stue. Sanser, tanker og emosjoner vekkes gjennom mat, historier, dans og musikk av Arash Moradi på tambour.

Hjemmet er noe av det mest personlige et menneske har. Hooman Sharifi åpner det nå for folk han ikke kjenner. Forestillingen er en møteplass hvor ulike virkelighetsforståelser kommer sammen, hvor perspektiver utforskes og deles. Hooman lager mat til alle og vi opplever historier gjennom musikk, bevegelser og samtale. Han ønsker alle velkomne, spesielt folk som ikke har så mye erfaring med samtidsdans og scenekunst.
Forestillingen er en videreføring av hans siste soloforestilling The Dead Live On in Our Dreams som ble spilt på Dansens Hus i mars 2019.
For å inkludere og unngå ekstrem eksklusivitet, ber vi deg som ofte går på forestilling om hjelp. Ta med deg en person som sjelden går og ser forestillinger. Tusen takk for hjelpen.

Vær oppmerksom på at det – naturlig nok - er et svært begrenset antall billetter tilgjengelig til hver forestilling. For å få en variert sammensetning av gjester ber vi om at ikke flere enn to bekjente går sammen.

Praktisk info:
Du vil bli servert et lite måltid.
Du tar av deg skoene før forestilling. Ta gjerne med deg ullsokker.
Gi oss beskjed om eventuelle allergier på billettsalg@dansenshus.com.
Vi beklager at forestillingen ikke er tilgjengelig for alle. Det er fire etasjer opp og ingen heis.
Du får en e-post/SMS med opplysninger om adresse i god tid før forestilling.

Medvirkende

Koreograf og utøver:
Hooman Sharifi
Musiker:
Arash Moradi
Lydtenikere:
Nikolai Nørregaard Høgset
Terje Wessel Øverland
Produsent:
Ingeborg Husbyn Aarsand
Kjøp billetter
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus