Hva leter du etter?

Sans og samling, 25. november–3. desember 2017

Sans og samling,
25. november–3. desember 2017

Spilles: lør. 25. nov. 2017 søn. 26. nov. tir. 28. nov. ons. 29. nov. tor. 30. nov. fre. 01. des. søn. 02. des. søn. 03. des.

Surrealistisk for barn fra 0 - 3 år.

Sans og Samling er inspirert av målgruppens åpne eksistens i verden. Barn fra 0 til 3 år befinner seg i en fase av livet der ingenting har faste størrelser, og hvor voksnes logikk ennå ikke er gjeldende. I Sans og Samling møter de et univers som hyller nettopp denne tilværelsen - her er det surrealistiske logisk, det absurde er normalt, opp er ned, det bittelille viser seg å være kjempestort.

Sans og Samling er en forestilling, en opplevelse, en samling av sanseinntrykk i et installasjonsunivers. Gjennom deltakelse med egne kropper og sanser blir barna selv en del av helheten - en kattepusmyk fisk kan sittes på, en banan begynner å synge når den klappes, en kaktusstikkende sky lukter peppermynte når den klemmes, eller en danser får et nytt hode for hver gang hun stuper kråke.

Inspirert av 70-tallets sterke farger og analoge virkemidler vil barna få en helhetsopplevelse hvor leken, fantasien og det absurde røres sammen til et fargesprakende univers fra sans og samling!

Sans og samling er andre forestilling i Dansens Hus sitt prosjekt STOR kunst for små barn, som er kommet i stand med generøs støtte fra Sparebankstifltelsen DNB. 

Medvirkende

Konsept:
Becker/Fiksdal/Langård
Koreografi:
Ingri Fiksdal
Musikk:
Ingvild Langgård
Scenografi og kostymer:
Signe Becker
Utøvere:
Pernille Holden
Marianne Skjeldal
Produsenter:
Eva Grainger
Pernille Mogens
Internasjonalt salg og markedsføring:
Nicole Schuchardt
Produsert av:
Ingri Fiksdal
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus