Hva leter du etter?

Sans og samling, 25. November–3. December 2017

Sans og samling,
25. November–3. December 2017

Spilles: Sat 25. Nov 2017 Sun 26. Nov Tue 28. Nov Wed 29. Nov Thu 30. Nov Fri 01. Dec Sun 02. Dec Sun 03. Dec

Surrealist experience for children aged between 0–3 years.

Sans og Samling er inspirert av målgruppens åpne eksistens i verden. Barn fra 0 til 3 år befinner seg i en fase av livet der ingenting har faste størrelser, og hvor voksnes logikk ennå ikke er gjeldende. I Sans og Samling møter de et univers som hyller nettopp denne tilværelsen - her er det surrealistiske logisk, det absurde er normalt, opp er ned, det bittelille viser seg å være kjempestort.

Sans og Samling er en forestilling, en opplevelse, en samling av sanseinntrykk i et installasjonsunivers. Gjennom deltakelse med egne kropper og sanser blir barna selv en del av helheten - en kattepusmyk fisk kan sittes på, en banan begynner å synge når den klappes, en kaktusstikkende sky lukter peppermynte når den klemmes, eller en danser får et nytt hode for hver gang hun stuper kråke.

Inspirert av 70-tallets sterke farger og analoge virkemidler vil barna få en helhetsopplevelse hvor leken, fantasien og det absurde røres sammen til et fargesprakende univers fra sans og samling!

Sans og samling er andre forestilling i Dansens Hus sitt prosjekt STOR kunst for små barn, som er kommet i stand med generøs støtte fra Sparebankstifltelsen DNB. 

With

Concept:
Becker/Fiksdal/Langård
Choreography:
Ingri Fiksdal
Music:
Ingvild Langgård
Stage design and lighting:
Signe Becker
Performers:
Pernille Holden
Marianne Skjeldal
Producers:
Eva Grainger
Pernille Mogens
International sales and marketing:
Nicole Schuchardt
Produced by:
Ingri Fiksdal
Buy tickets
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus