Hva leter du etter?

Safarium, 12.–16. oktober 2016

Safarium,
12.–16. oktober 2016

Spilles: ons. 12. okt. 2016 tor. 13. okt. fre. 14. okt. lør. 15. okt. søn. 16. okt.

Safarium er både forestilling og verksted, laboratorium og safari. Barna inviteres til å erfare rom og bevegelse sammen med tre dansere. 

I forestillingen får publikum oppleve både kraft og sensibilitet på nært hold, gjennom dansernes sanselig utforskning av rommet og baskete omfavnelser. I verkstedet inspirerer både danserne og rommet barna til å bevege seg på nye måter. Safarium utspiller seg i et taktilt landskap som danserne og barna deler. Gjennom forestillingen og verkstedets ulike situasjoner transformeres landskapet av danserne, og etter hvert også publikum. 

Safarium ble produsert som ett av ni kunstprosjekter under paraplyen INK2013 – en satsing på kvalitativ kunstproduksjon for og med barn og unge med spesielle behov, initiert av Sekretariatet for Den kulturelle skolesekken med støtte fra SEANSE ved Høyskolen i Volda. I prosessen med utarbeidelsen av forestillingen jobbet kompaniet tett med referansegrupper på Byskolen i Sandefjord og Signo skole og kompetansesenter i Andebu. I forbindelse med forestillingene på Dansens Hus i Oslo er forestillingen bearbeidet og tilpasset målgruppen 1-3 år, med barn fra Støperiet barnehage som referansegruppe.

Medvirkende

Konsept/produksjon:
Landing v. Ina Coll Kjølmoen
og Venke Marie Sortland
Konsept senografi:
Camilla Wexels Riser
Medskapende kunstnere:
Marianne Skjeldal
Sigrid Kopperdal
Utøvere:
Ida Gudbrandsen
Venke Sortland
Loan Ha
Co produsent:
INK2013 (Den Kulturelle Skolesekken and SEANSE)
Foto:
Tom Øverlie
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus