DSC01991

Promenadeforestilling på Oscarshall., 25. - 26. juni 2021

Promenadeforestilling på Oscarshall.,
25. - 26. juni 2021

Bli med på dansevandring til naturskjønne Oscarsborg.

 • Varighet145 min
 • PrisGratis
 • SceneEkstern

Spilledatoer

 • 25. juni - 16:00
 • 25. juni - 17:00
 • 26. juni - 15:00
 • 26. juni - 16:00

25. juni inviterer Panta Rei Danseteater til dansevandring og urpremiere i vakre omgivelser på Oscarsborg festning! Oslofjorden danser er kompaniets nye satsingsprosjekt der fjorden iscenesettes gjennom en rekke dansevandringer. Nå går turen til Oscarsborg.

Seks unge profesjonelle dansere fra talentprogrammet TILT Grow presenterer hver sin solo skapt i samarbeid med anerkjente norske koreografer; Hege Haagenrud, Mia Habib, Yaniv Cohen, Sudesh Adhana, Melissa Hough og Inés Belli. Soloene er utarbeidet i samarbeid med danserne Karianne Andreassen, Sarjo Sankareh, Martine Bentsen, Victor Amel Olivares Pedersen, Lou Ditaranto, Iannes Bryulant.

Billedkunstner Pippip Ferner bidrar med visuell kunst der fokuset er marin forsøpling. Hun har også, sammen med elever fra Frogn kulturskole, utarbeidet et verk spesielt for anledningen. I tillegg vises koreografien Bak lukkede dører av dansekunstnerne Amy Pender og Martijn Joling. De har også skapt et verk med unge dansere fra Creative Studio og Studio Dynamica, to lokale danseskoler i Frogn, som vises under vandringen.

Panta Rei Danseteater (PRD) er et Oslo-basert dansekompani etablert i 2000. Siden oppstart har kompaniet laget seksten forestillinger og ledet en rekke større danseprosjekter. Kompaniet leder både Oslofjorden danser og det nasjonale prosjektet TILT der talentprogrammet TILT Grow inngår.

TILT og Oslofjorden danser er støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Talent Norge. Vi takker Dansens Hus, Den Norske Opera & Ballett og Forsvarsbygg for godt samarbeid.

Les mer om Oslofjorden danser og TILT Grow.


Praktisk informasjon
Transport:
Fredag: Starttidspunkt kl. 18.00 korresponderer med båt kl. 17:50
Starttidspunkt kl. 19.00 korresponderer med båt kl. 18:50
Lørdag: Starttidspunkt kl. 17.00 korresponderer med båt kl. 16:50.
Starttidspunkt kl. 18.00 korresponderer med båt 17:50.
Båten går fra Drøbak Nord, Sundbrygga. Informasjon om ferger til Oscarsborg fra Drøbak, samt parkeringsmuligheter i Drøbak finner du her.

Husk:
Ta med en ekstra genser og godt fottøy, kle deg i henhold til værmeldingen. Av hensyn til øvrig publikum anbefaler vi å legge paraplyen igjen hjemme.

Viktig om smittevern:
Smittevern er høyt prioritert, og vi organiserer vandringen med tanke på dette. Vandringen vil derfor bli inndelt i kohorter og ledet av en guide. Det er viktig at publikum møter opp på angitt tidspunkt og melder sin ankomst. Som publikummer skal du til enhver tid overholde 1m-regelen til andre publikummere som ikke er i din egen husstand og bruke ansiktsmaske dersom det ikke er mulig å holde avstand.

Film/ Foto:
OBS! Det vil bli tatt bilder og film under vandringen fredag 25/06.

Bakgrunnsstoff

 • Thumbnail image 6483441

  Oslofjorden danser - på Oscarsborg.

  Fredag 25.juni kan du oppleve seks av Norges mest markante koreografer i møte med danserne fra talentprogrammet TILT Grow. Det er duket for urpremiere på Oslofjorden danser – den første av en rekke vandreforestillinger der publikum får oppleve samtidsdans i nye omgivelser.

Medvirkende

 • Produsent, idé og konsept

  Panta Rei Danseteater

 • Koreografi

  Hege Haagenrud
  Mia Habib
  Yaniv Cohen
  Sudesh Adhana
  Inés Belli
  Melissa Hough
  (Den Norske Opera og Ballett)

 • Medskapende dansere

  Karianne Andreassen
  Sarjo Sankareh
  Martine Bentsen
  Victor Amel Olivares Pedersen
  Lou Ditaranto
  Iannes Bryulant
  Amy Pender
  Martijn Joling.

 • Dansere

  Studio Dynamica
  Creative

 • Visuell kunst

  Pippip Ferner
  Students from Frogn kulturskole

 • Lysdesign

  Peter Albers

 • Lydteknikk

  Peter Albers

 • Foto

  Mikael Örtenheim

Samprodusenter soloer: Den Norske Opera & Ballett og Mia Habib Productions (Residens på Kaffelageret/ Mia Habib Productions).
Støttet av: Sparebankstiftelsen DNB, Talent Norge og Frogn Kommune.
Takk til Dansens Hus, Oslo, Forsvarsbygg og Den Norske Opera og Ballett.

Illustrasjonsfotoet representerer prosjektet som helhet, og er ikke knyttet direkte til noen av koreografiene.