Hva leter du etter?

Promenadeforestilling på Oscarshall., 25.–26. juni

Promenadeforestilling på Oscarshall.,
25.–26. juni

Spilles: fre. 25. jun. lør. 26. jun.

Bli med på dansevandring til naturskjønne Oscarsborg.

25. juni inviterer Panta Rei Danseteater til dansevandring og urpremiere i vakre omgivelser på Oscarsborg festning! Oslofjorden danser er kompaniets nye satsingsprosjekt der fjorden iscenesettes gjennom en rekke dansevandringer. Nå går turen til Oscarsborg.

Seks unge profesjonelle dansere fra talentprogrammet TILT Grow presenterer hver sin solo skapt i samarbeid med anerkjente norske koreografer; Hege Haagenrud, Mia Habib, Yaniv Cohen, Sudesh Adhana, Melissa Hough og Inés Belli. Soloene er utarbeidet i samarbeid med danserne Karianne Andreassen, Sarjo Sankareh, Martine Bentsen, Victor Amel Olivares Pedersen, Lou Ditaranto, Iannes Bryulant.

Billedkunstner Pippip Ferner bidrar med visuell kunst der fokuset er marin forsøpling. Hun har også, sammen med elever fra Frogn kulturskole, utarbeidet et verk spesielt for anledningen. I tillegg vises koreografien Bak lukkede dører av dansekunstnerne Amy Pender og Martijn Joling. De har også skapt et verk med unge dansere fra Creative Studio og Studio Dynamica, to lokale danseskoler i Frogn, som vises under vandringen.

Panta Rei Danseteater (PRD) er et Oslo-basert dansekompani etablert i 2000. Siden oppstart har kompaniet laget seksten forestillinger og ledet en rekke større danseprosjekter. Kompaniet leder både Oslofjorden danser og det nasjonale prosjektet TILT der talentprogrammet TILT Grow inngår.

TILT og Oslofjorden danser er støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Talent Norge. Vi takker Dansens Hus, Den Norske Opera & Ballett og Forsvarsbygg for godt samarbeid.

Les mer om Oslofjorden danser og TILT Grow.


Praktisk informasjon
Transport:
Fredag: Starttidspunkt kl. 18.00 korresponderer med båt kl. 17:50
Starttidspunkt kl. 19.00 korresponderer med båt kl. 18:50
Lørdag: Starttidspunkt kl. 17.00 korresponderer med båt kl. 16:50.
Starttidspunkt kl. 18.00 korresponderer med båt 17:50.
Båten går fra Drøbak Nord, Sundbrygga. Informasjon om ferger til Oscarsborg fra Drøbak, samt parkeringsmuligheter i Drøbak finner du her.

Husk:
Ta med en ekstra genser og godt fottøy, kle deg i henhold til værmeldingen. Av hensyn til øvrig publikum anbefaler vi å legge paraplyen igjen hjemme.

Viktig om smittevern:
Smittevern er høyt prioritert, og vi organiserer vandringen med tanke på dette. Vandringen vil derfor bli inndelt i kohorter og ledet av en guide. Det er viktig at publikum møter opp på angitt tidspunkt og melder sin ankomst. Som publikummer skal du til enhver tid overholde 1m-regelen til andre publikummere som ikke er i din egen husstand og bruke ansiktsmaske dersom det ikke er mulig å holde avstand.

Film/ Foto:
OBS! Det vil bli tatt bilder og film under vandringen fredag 25/06.

Medvirkende

Produsent, idé og konsept:
Panta Rei Danseteater
Koreografi:
Hege Haagenrud
Mia Habib
Yaniv Cohen
Sudesh Adhana
Inés Belli
Melissa Hough
(Den Norske Opera og Ballett)
Medskapende dansere:
Karianne Andreassen
Sarjo Sankareh
Martine Bentsen
Victor Amel Olivares Pedersen
Lou Ditaranto
Iannes Bryulant
Amy Pender
Martijn Joling.
Lokale bidrag:
Dansere:
Studio Dynamica
Creative
Visuell kunst:
Pippip Ferner
Students from Frogn kulturskole
Lysdesign:
Peter Albers
Lydteknikk:
Peter Albers
Foto:
Mikael Örtenheim
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus