Mg 2085 1

Nobody's Dance

Nobody's Dance, 07. - 11. desember 2016

Nobody's Dance,
07. - 11. desember 2016

Invitasjon til alle dansere som ønsker å dele dans og praksis med andre.

  0
 • PrisGratis
 • SceneStudioscenen

Spilledatoer

 • 07. desember - 11:00
 • 08. desember - 11:00
 • 09. desember - 11:00
 • 10. desember - 11:00
 • 11. desember - 11:00

Velkommen til Nobody´s Business doing Nobody´s Dance 7. – 11.  desember 2016 på Dansens Hus.

Nobody's business doing Nobody's Dance er et initiativ for lokal og internasjonal utveksling av praksis og metode innen scenekunst. Ambisjonen er å legge til rette for ikke-eksklusiv og kollektiv produksjon og distribusjon av kunnskap gjennom deling av praksis og dokumentasjon.

Nobody's Business doing Nobody's Dance arrangeres i Oslo på Dansens Hus fra 11.00 – 17.00 hver dag. Den siste timen vil være åpen for publikum. 

Arrangmentet har tidligere blitt arrangert i byer som Milano, Brüssel, Stockholm og København. 

Alle dansere er velkomne til å delta, dette er en åpen plattform for deling av dans og praksis som du står bak, har lært av andre, ønsker å lære eller ønsker å gjøre igjen og igjen. Vi er opptatt av hvor ting kommer fra, men vi ser på dans og danser som ikke tilhørende noen, gjennom at de skapes og praktiseres i samspill med hverandre.

Det er to muligheter for deltakelse: Du melder deg på for hele uken, og forplikter deg til å være med på heltid. Da vil du være del av gruppen som medarbeider og er med i planleggingen av dagene og forplikter deg til å delta i utveksling og dokumentasjon av arbeidet. Hvis du ikke kan være med hver dag, kan du være med bare en dag eller to, men du må kunne være med hele dager. Siden Nobody's Dance er et internasjonalt initiativ som skjer ulike steder over hele verden, vil engelsk være arbeidsspråket slik at vi kan kommunisere og dele dokumentasjon internasjonalt. Vi vil selvfølgelig hjelpe hverandre med å oversette ting når det er nødvendig.

Nobody´s Buisness doing Nobody´s Dance er et initiativ av Eleanor Bauer og Ellen Söderhult, og Rannei Grenne og Solveig Styve Holte er norske arrangører i samarbeid med Dansens Hus.

Arbeidet som nedlegges disse dagene kan ses som en fortsettelse av Fridans-klassene som ble gitt av Grenne og Holte ved PRODA ukentlig denne våren. Vi er glade for at Dansens Hus har gitt oss mulighet til å utvikle dans sammen og står som vertskap for denne utforskningen og den første Nobody´s Dance i Norge.

Siden Nobody´s Dance anses som arbeid, tilbyr vi et lite, symbolsk honorar til alle som melder seg opp for hele uken. 

Prosjektet er støttet av Nordisk Kulturfond. 

Medvirkende

 • Initiativtakere

  Eleanor Bauer og Ellen Söderhult

 • Norske arrangører

  Rannei Grenne og Solveig Styve Holte