Hva leter du etter?

Lulla, 1.–2. desember 2018

Lulla,
1.–2. desember 2018

Spilles: lør. 01. des. 2018 søn. 02. des.

Vuggesanger er utgangspunktet for Lulla.

Lulla formidler en verden av sang, bevegelse og musikk, hvor vuggesanger oppstår både i ny og tradisjonell form. Et musisk møte som åpner for deltakelse fra barn og voksne, på deres egne premisser. Lulla forteller ikke en konkret historie; med utgangspunkt i vuggesanger inviteres det til kroppslige interaksjoner og musikalsk samspill der nærvær, lytting og lek er sentralt. Lulla utforsker et uttrykk som oppstår i sin helhet i scenerommet hvor kunstnerne, barna og de voksne utgjør den kunstneriske og sosiale helheten. Både lyd og bevegelse bærer preg av en åpen og inviterende form, hvor målet er å oppnå dialog og samspill med barna.

Stavangerbaserte dybwikdans har de siste årene produsert scenekunst for de aller yngste. Forestillingene er vist nasjonalt og internasjonalt. De besøkte Dansens Hus i 2015 med installasjonen Toddlernes rom. dybwikdans ønsker i sine forestillinger å skape nære møter mellom utøvere og de besøkende, hvor interaksjon og deltakelse er med på å prege forestillingene.

Lulla hadde urpremiere på Dansens Hus høsten 2017, og var første forestilling i Dansens Hus sitt prosjekt STOR kunst for små barn, som er kommet i stand med generøst støtte fra Sparebankstifltelsen DNB.

- annerledes og magisk

Periskop

Medvirkende

Iscenesetter:
Siri Dybwik
Komponist:
Nils Christian Fossdal
Scenograf:
Kit Bjørn Petersen
Utøvere:
Gerd Elin Aase
Nils Christian Fossdal
Studiomusikere:
Andreas Utnem
Bergmund Waal Skaslien
Søm:
Britt Stigen Martinsen
Kari Helene Gryte
Designer/tekniker:
Karl Oskar Sørdal
Faglig veileder:
Thomas Cabaniss
Foto:
Morten Berentsen
Kollegaveiledning:
Anne-Linn Akselsen
Ida Wigdel
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus