Hva leter du etter?

Landscape, 24.–26. september

Landscape,
24.–26. september

Spilles: fre. 24. sep. lør. 25. sep. søn. 26. sep.

Et variert landskap av danser.

I Landscape møter fire dansere den uforutsigbare og foranderlige verdenen som vi alle befinner oss i akkurat nå. Sammen med Ludvig Daae samler de erfaringene sine og ser hvor erfaringene deres overlapper, og hva som skiller dem fra hverandre. Gruppen lærer og påvirkes av hverandre, og lar arbeidet utvikles til det oppstår et felles landskap hvor de kan besøke hverandre i respektive verdener. Landscape viser at vi alle er helt egne, unike og komplekse - men samtidig alltid del av samme, enorme fellesskap.

Ludvig Daae er danser og koreograf. I 2017 koreograferte han for Cullberg på Nobelfesten i Stockholm stadshus. Han har også skapt forestillinger for Kungliga Svenska balettskolan, Kunsthøgskolen i Oslo og Ravnedans. Dansens Hus viste hans Dance To Dance To i 2018. Hans seneste bestillingsverk var for det svenske dansekompaniet Norrdans, og hadde premiere i februar 2020.

De fire danserne i Landscape har ulik bakgrunn, både kulturelt og danseteknisk; afrikansk dans, street dance, samtidsdans og ballett. De ulike erfaringene både avviker fra, og overlapper, hverandres. Heller enn å posere en bukett forskjellige danseteknikker søker forestillingen å kartlegge hvordan forskjellige disipliner håndterer kropp, fremførelse, semantikk og estetikk. Slik fremhever Landscape håndverket, historien og erfaringen vi bærer med oss i kroppene våre. Forestillingen hadde urpremiere på Dansens Hus i Stockholm i juni 2021.

Medvirkende

Koreograf:
Ludvig Daae
Dansere:
Amie Mbye
Morgane Nicol
Marcus Baldemar
Rina Rosenqvist
Produsent:
Sara Bergsmark
Kostymedesigner:
Tove Berglund
Komponist:
William Rickman
Scenograf og lysdesigner:
Chrisander Brun
Tekniker:
Björn Kuajara
Foto:
Chrisander Brun
Kjøp billetter
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus