Hva leter du etter?

Human, 29. september–1. oktober 2020

Human,
29. september–1. oktober 2020

Spilles: tir. 29. sep. 2020 ons. 30. sep. tor. 01. okt.

Mennesket bak diagnosen.

Human er en soloforestilling som kombinerer moderne dans, visuell teknologi og spesiallaget musikk og lyd. Alt av skjerminnhold er skapt ved å bruke kun danserens kroppsdeler og bevegelser. Bevegelsene spinner ut av den fysiske og mentale begrensningen personer som lider av schizofreni har, for å skape koreograferte bevegelser som formidler og gir innsikt i hvordan man som menneske på ulikt vis relaterer til diagnosen.

Schizofreni er en psykisk lidelse som påvirker hvordan en person tenker, føler og virker. Kunstnerne bak denne forestillingen interesserer seg for det øyeblikket du ikke lenger ser på personen som menneskelig, men som en schizofren. De ønsker med denne forestillingen å kaste lys på denne lidelsen fra en kunstnerisk synsvinkel.

Plire Multi er et dansekompani bygd rundt koreografen Tharan Revfem med en tverrfaglig orientering. Kompaniet startet i 1999 og produserer hovedsakelig forestillinger som kombinerer dans og visuell teknologi.

Tundra * er et prisvinnende kreativt studio i Oslo som jobber internasjonalt og er drevet av regissør og kreativ leder Espen Haslene og art director Karine Faou.

Medvirkende

Konsept og idé:
Tharan Revfem
Regi:
Tharan Revfem
Espen Haslene
Produsent:
Plire Multi og Tundra*
Koreografi:
Tharan Revfem
Film og Visual FX:
Tundra*
Utøver:
Nina Biong
Komponist:
Finn Vine
Lysdesign:
Espen Haslene
Tharan Revfem
Filmfotograf:
Kristoffer Archetti
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus