Hva leter du etter?

Hello, 19.–21. februar

Hello,
19.–21. februar

Spilles: fre. 19. feb. lør. 20. feb. søn. 21. feb.

Forestillingen er dessverre avlyst.


Vakkert, sterkt og personlig om identitet.

I Hello møter du tre unge dansere med røtter i ulike kulturer. Det er tre dansere med sine egne, virkelige historier som står på scenen. Historier om å finne ut av hvem man er og hvor man hører til. Til sammen har deres historier blitt en sterk, tøff og sårbar danseforestilling med en blanding av hip hop, breakdance, tekst og film. Historiene tilhører ikke bare disse ungdommene, de er mange menneskers fortellinger. Og de fortjener å bli hørt!

Abir og familien har flyktet fra Yemen. I hennes kultur skal ikke jenter stå opp for seg selv, heller ikke danse. Men dans har gitt den sjenerte, stille jenta mot til å ta egne valg. Gjennom dans har hun funnet sin stemme.

Bao har vokst opp i Norge med norsk mor, vietnamesisk far og en fot i hver kultur. Da kan det være vanskelig å vite hvem man egentlig er. For Bao var det å danse en naturlig måte å kommunisere med andre på. Gjennom dans har han funnet tilhørighet.

Miko flyktet fra Eritrea og var på flukt i måneder før han kom til Norge. En ung gutt og en sterk historie. Gjennom dans har han bygget et liv og en hverdag i Norge.

- Både dans og tekst kommer rett fra leveren. Og den treffer. Hardt.

Hamar Arbeiderblad

Medvirkende

Idé/konsept/regi:
Therese Slob
Dansere:
Abir Alyousofi
Milkias Alem
Bao Andre Nguyen
Scenografi:
Lise Skjæråsen
Lysdesign:
Sindre Stølsdokken
Lyd:
Thorleif Silkebekken
Film:
Mathias Eek
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus