Hva leter du etter?

Skinn, 14.–17. september 2017

Skinn,
14.–17. september 2017

Spilles: tor. 14. sep. 2017 fre. 15. sep. lør. 16. sep. søn. 17. sep.

Mangeårig samarbeid i ny konstellasjon.

Før støvet har lagt seg og latteren stilnet, setter vi himmelen i bevegelse og graver oss inn i et omsluttende mørklagt landskap. Vi kjenner vinden i håret, spytter på det som gjør oss grå og maner til (ka ka) kamp med en hyllest til minnene.

Rikke Baewert, Ida Gudbrandsen og Loan Ha har over de siste 6-10 årene samarbeidet kunstnerisk i ulike produksjoner, først og fremst som medskapende dansere i Impure Company v/ koreograf Hooman Sharifi. Dette er deres første produksjon som kollektivet SUPERNOVA.

En supernova er en gigantisk stjerneeksplosjon. Under eksplosjonen frigjøres energien som stjernen ellers ville ha brukt milliarder av år på å sende ut, lysstyrken økes enormt og kan en kort stund overstråle en hel galakse.

Kinderegg
Fredag 15. og lørdag 16. tilbyr Dansens Hus et slags dansens svar på et Kinderegg: Du kan oppleve den spektakulære danseinstallasjonen Origami av japanske Compagnie Furnikaï utendørs på sjøsiden av Oslo S (fredag 16.00 og 17.30, lørdag 13.00), norske Supernova med forestillingen Skinn (Dansens Hus 19.00) og ungarske Thimothy and the Things med Your Mother at my Door (Dansens Hus 20.30).

Kjøp felles billett til forestillingene til Timothy and the things og Supernova 15. september til kr. 300,- ved å klikke her.

Kjøp felles billett til forestillingene til Timothy and the things og Supernova 16. september til kr. 300,- ved å klikke her.

Medvirkende

Koreografi og dans:
Rikke Baewert
Ida Gudbrandsen
Loan Thanh Ha
Scenografi:
Carl Nilssen-Love
Lys:
Martin Myrvold
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus