Hva leter du etter?

Trygt besøk hos oss - Her er våre smitteverntiltak

Vi vil at du skal føle deg trygg når du besøker oss, og vi følger myndighetenes retningslinjer og smittevernregler. Her er noen av de viktigste opplysningene og retningslinjene vi ber deg forholde deg til nå du kommer til oss:

Skjermbilde 2020 06 09 kl 13 11 00

Er du frisk?

Har du symptomer på sykdom må vi be deg om å holde deg hjemme. Dette gjelder selv ved lette symptomer på forkjølelse. Du vil få refundert billetten ved å kontakte vår billettluke på billettsalg@dansenshus.com

Før forestilling

 • Kjøp av billetter
  Billetter bør kjøpes på nett i forkant av forestillingen på dansenshus.com. Siden vi kun kan huse 50 mennesker blir det fort fullt, og det er ikke sikkert det er ledige billetter når du kommer til oss.
  Vi er pålagt å holde oversikt over alle som er på våre arrangementer, og hvor dere sitter. Vi vil derfor be om navn på alle som skal komme på forestillingen. Skulle du ha gitt bort billetten din, er det viktig at vi får navn på vedkommende. Dette er myndighetspålagte krav for eventuell smittesporing.
 • Hygiene
  Det vil være Antibac tilgjengelig ved inngangen til Dansens Hus og andre steder i publikumsområdene. Vi oppfordrer deg selvfølgelig til å bruke dette, og følge rådene for god hånd-og hostehygiene.
 • Avstand
  Hold til andre når du oppholder deg i vårt publikumsområde. Vi slipper publikum inn og ut av i salen puljevis. Du kan sitte uten en meters avstand sammen med inntil fem medlemmer av husstanden din. Vi vil sørge for at det er god avstand mellom grupper og andre gjester i våre lokaler.
 • Oppmøte
  Vær ute i god tid, helst en halv time før.
 • Servering
  Baren vår er åpen både før og etter forestilling. På grunn av omstendighetene har vi innført bordservering.


  Under forestilling

 • Bytte plass
  Det er viktig at du holder deg til anvist plass, og ikke bytter sete mens du er i salen.

 • Når du skal ut etter forestilling
  Vi ber deg sitte på plassen din til du får beskjed av publikumsvertene om når du kan forlate salen etter forestilling.


  Etter forestilling
 • Henge på Dansens Hus
  Du er mer enn velkommen til å være igjen i Dansens Hus Bar etter forestillingene. Retningslinjene om bordservering osv. er selvfølgelig de samme som nevnt ovenfor.
 • I tilfelle smitte
  Hvis det viser seg at det har vært et smittetilfelle akkurat på den forestillingen du har sett vil vi kontakte deg i etterkant dersom du defineres som nærkontakt til smittede.

Dette var forhåpentligvis begripelig og ikke for mye å forholde seg til. Hvis du likevel har spørsmål kan du sende en mail til billettsalg@dansenshus.com

Nok en gang: Hjertelig velkommen til Dansens Hus!

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus