Hva leter du etter?

Dansens Hus søker scenemester i fast stilling (100%)

Dansens Hus utvider og styrker sitt tekniske team og søker en engasjert lagspiller som også kan ta et selvstendig ansvar.

2 E0149 AE BF53 438 E 8 FDD F62 CAA8 D7 FC4
Photo: Fredrik Floen fra Spectral av Fiksdal/Floen

Dansens Hus har som mål å tilby visningsfasiliteter på høyde med de beste internasjonale arenaer, både når det gjelder faglig kompetanse og tekniske rammer. Som scenemester vil du bli en del av vårt dyktige tekniske team. Teknisk team sin oppgave er å sørge for at alle forestillinger som presenteres hos oss gjennomføres under best mulig tekniske rammer, samt sørge for vedlikehold og oppgradering av scene og teknisk utstyr.

Som scenemester på Dansens Hus vil du både jobbe tett med fagansvarlig for scene, husets andre scenemestere samt øvrig teknisk team og få et selvstendig ansvar for den scenetekniske gjennomføringen av enkelte prosjekter. Du vil også samarbeide med kunstnere og teknikere fra inn- og utland.

Vi kan tilby en spennende stilling i et levende og kreativt miljø, gode kollegaer og varierte arbeidsoppgaver. Arbeidstid vil være etter fast oppsatte planer innenfor regulerte rammer med en kombinasjon av dag-, kvelds- og helgearbeid. Lønn og øvrige betingelser vil være etter tariff.

Vi ønsker oss en lagspiller som jobber strukturert og som har gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper. Er du i tillegg opptatt av å yte ditt beste for å sikre et sceneteknisk arbeid av høy kvalitet har du mange av de personlige egenskapene vi leter etter.

I tillegg bør du ha:
• Erfaring fra sceneteknisk arbeid. Det er en fordel, men ingen forutsetning, med erfaring fra dans.
• Gode kunnskaper om sikkerhetsforskrifter for riggearbeid på scener samt riggekurs.
• Interesse for scenekunst og dans.
• Erfaring med kjøring av kontrollbord for scenetrekk.
• Noe kunnskap om arbeid med scenografibygging, lys, lyd og video vil være en fordel.

Relevant faglig utdannelse er en fordel, men kan erstattes av relevant arbeidserfaring. Søker bør også ha tilstrekkelige kunnskaper i både norsk og engelsk til å kunne kommunisere muntlig med husets stab og samarbeidspartnere.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker derfor medarbeidere med ulike kompetanser, bakgrunn, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Stillingen ønskes besatt så snart som mulig, og personlig egnethet vil bli vektlagt.

Spørsmål kan rettes til:
Produksjonsteknisk leder Tanguy Nédélec, tlf.: 939 67 768, e-post: tanguy@dansenshus.com
Teknisk sjef Ketil Akerø, tlf.: 911 82 910, e-post: ketil@dansenshus.com

Vennligst send kortfattet søknad og CV på epost til info@dansenshus.com
Merk søknaden: «Scene»

Søknad sendes senest 5. oktober.

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus