Hva leter du etter?

Dansens Hus søker kommunikasjonsrådgiver/sosiale medier ansvarlig (60%)

Ledig vikariat som kommunikasjonsrådgiver med hovedvekt på sosiale medier.

Publikum Dansens Hus
Photo: Ole Walter Jacobsen

En av våre dyktige kommunikasjonsrådgivere går ut i permisjon og vi søker en fremoverlent historieforteller til et 60 % engasjement i perioden august 2021 til april 2022. Har du jobbet med sosiale medier for festivaler, arrangementer eller kulturinstitusjoner tidligere ? Og har du i tillegg teft for å utvikle innhold og historier? Da er det kanskje nettopp deg vi søker.

Arbeidsoppgaver
Som kommunikasjonsrådgiver/sosiale medier ansvarlig vil din hovedoppgave være å skape innhold og historier gjennom tekst, bilde og film og formidle dette på våre sosiale medier plattformer og gjennom nyhetsbrev. I tillegg til å formidle Dansens Hus som landets nasjonale scene for dans vil du gå inn i den enkelte forestilling og jobbe fram gode historier og kommunikasjonsstrategier. Sosiale medier er i stadig utvikling, og vi vil i tiden som kommer evaluere hvordan vi bruker sosiale medier i dag og utmeisle en ny strategi for bruk av sosiale medier fremover. Du vil være en viktig ressurs i dette arbeidet, og vil bidra med din kunnskap og ideer for en effektiv praksis i sosiale medier tilpasset vår hverdag som et scenehus med premierer nesten hver uke.

Kvalifikasjoner
Vi søker en vitaminpille med overskudd til strategisk tenkning som også får unna oppgavene som skal gjøres i en begivenhetsrik hverdag ved Norges nasjonale scene for samtidsdans. Du har erfaring med kommunikasjonsarbeid innen kunst og kultur, og har interesse for og helst også noe kunnskap om dans. Det er viktig at du har solid kunnskap og erfaring med målrettet og treffsikker bruk og monitorering av sosiale medieplattformer. Du er en kreativ og dyktig historieforteller med godt blikk for estetikk og visuell kommunikasjon. Du har en god penn, og det er en fordel om du behersker foto og film, og kan bruke programmene Adobe Premiere Pro og InDesign. Du evner å jobbe raskt og effektivt, trives i en til tider hektisk arbeidshverdag og er en sosial person med gode samarbeidsevner. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Arbeidsspråk er engelsk og norsk og du bør ha svært gode kunnskaper i norsk, og gode engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. Arbeidstiden er fortrinnsvis dagtid, med noe kveldsarbeid. Lønn ihht. Dansens Hus lokale overenskomst. Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker derfor medarbeidere med ulike kompetanser, bakgrunn, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Ønsket oppstart er 2.august.

Spørsmål kan rettes til:
Kommunikasjonsleder Erik Årsland. Erik@dansenshus.com. Teklefon: 41646351

Vennligst send kortfattet søknad og CV på epost til soknader@dansenshus.com
Merk søknaden: «Kommunikasjonsrådgiver»

Søknad sendes senest 10.6.2021

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus