Hva leter du etter?

Vår hjemmeside vant gull!

Torsdag 8. juni 2017 ble det beste av norsk visuell kommunikasjon kåret på Christiania Teater. Visueltprisene deles ut hvert år og kårer fremragende grafisk design, illustrasjon, moving image og digital design. Neue Design Studio mottok gull i kategorien Digitalt Design for arbeidet de har gjort med vår hjemmeside.

grafillFoto: Alex Asensi
Gørill Kvamme, Trine Dolmen Stene og Erlend Tangen Istad fra Neue Design

Visuelt er en årlig konkurranse som arrangeres av Grafill, og har eksistert i over 20 år. Konkurransen er for den kreative bransjen og skal bidra til økt bevissthet og engasjement blant utøvere, oppdragsgivere, media og samfunnet forøvrig. Konkurransen bedømmes av fem fagjuryer, bestående av 25 norske og internasjonale fagutøvere. Juryene vurderer bidrag innen kategoriene Grafisk design, Illustrasjon, Digital design og Moving Image. Visuelt har vokst til å bli den viktigste konkurransen for designere og illustratører i Norge. 

Juryens kommentar: 
Her har man truffet godt. Nettsiden er enkel og oversiktlig samtidig som den har en tydelig personlighet. Gjennomarbeidet løsning, med fine detaljer hvor til og med billettbestillingen føles som en naturlig del av helheten. 

Grafill er en landsdekkende interesseorganisasjon for alle som arbeider eller utdanner seg innen design, illustrasjon og visuell kommunikasjon. 

Les mer om prosjektet for Dansens Hus på Neue Design sin hjemmeside her

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus