Hva leter du etter?

Stor kunst for små barn

Denne våren viser vi intet mindre enn tre forestillinger for de aller minste, i tillegg til en familieforestilling.

På Dansens Hus har vi spesialisert oss på stor kunst for små barn. Våre danseforestillinger er laget for de minste, men voksne vil også ha stor glede av de. Våre forestillinger varer i omtrent en halv time og noenganger er det åpnet for aktiviteter for barna, som lek på scenen etter at forestillingen er slutt. Alle besøkende blir tatt godt hånd m av vårt publikumspersonale, og dersom man har behov for å forlate salen under forestilling er dette selvsagt helt i orden. Vår hyggelige kafé er alltid åpen både før og etter forestilling. Her kan du ha med egen mat så lenge du kjøper drikke hos oss. Det er høyt under taket for barneaktivitet!

Fiksdal Becker Landgaard Sans Og Samling 2017 Tale Hendnes 83

Først ut, 30. januar - 3. februar er Sans og samling - en sanselig forestilling for barn 0-3 år. Sans og samling er inspirert av smårollingers åpne eksistens i verden. Sans og samling er en forestilling som finner sted i en bevegelig installasjon. Gjennom både observasjon og deltakelse med egne kropper blir barna selv en del av helheten. Plutselig befinner de seg under en fargerik silkehimmel hvor en kattepusmyk fisk kan sittes på, en snegle rasler når den ristes, og danserne gror nye hoder over hele kroppen.

Arvores

StemmeStammen er en helt ny forestilling for barn 0-3 år. Fire mannlige utøvere inviterer til et innbydende visuelt rom hvor barn og voksne finner sin plass sammen. Gjennom gjenkjennelige situasjoner, humor og lek skapes en fantasiverden som kan gi assosiasjoner både til ritualer og barns ”nonsensvers og regler”.
Vises 16. - 24. februar.

Tumble In The Jungle Icb Prod 01 Foto Tale Hendnes 2 72
Tumble in the Jungle av ICB Produksjoner - Foto: Tale Hendnes/Dansens Hus

Jungeleventyret Tumble in the Jungle viser vi igjen 30. mars - 7. april. Dette er en fargerik og visuelt slående forestilling med to dansere og en døv musiker. Vi følger deres oppdagelsesferd gjennom absurde humoristiske og poetiske tablåer.
Forestillingen er tilpasset hørselshemmede og døve barn, som har fått altfor lite tilbud av dansekunst. Samtidig er forestillingen også for barn som ikke har denne funksjonshemmingen, og kan slik sett være en samlende forestilling for alle barn.

Cropmindre Circus Absence Jarle Moe Andreas Roksvaag 15

13. - 16. juni kommer breakdanserne fra Absence til Oslo med forestillingen Circus Absence. Nå har de slått seg sammen med koreograf Jo Strømgren, som er kjent verden over for sine oppfinnsomme og ofte komiske danseforestillinger. Møt de tussete klovnene, den deprimerte fakiren, den mystiske magikeren og damen med skjegg – og kanskje får vi et glimt av den rømte gorillaen og den pysete menneskelige kanonkulen.
Fra 5 år og oppover.


icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus