NP2 A1338

The Games We Play

Fartsfylt parkour!

Foto: NORA/ Dag Jensen. Hovedbilde: Kyrre Skogstad.
Artikkel

  The Games We Play er en danse- og parkourforestilling som handler om viktigheten av lek i livet. Parkour er en atletisk, urban og akrobatisk måte å bevege seg på. I denne forestillingen settes parkour og dans sammen og blir til en hyllest til den risikofylte leken og er en forestillingsopplevelse full av energi.
  Ved hjelp av et metallstativ, et bord, tre stoler og en liten ball fortelles historier om vennskap, frykt, lekeplassen, skolegården, den første forelskelsen, men først og fremst leken.
  Utøverne framstilles likestilte uavhengig av kjønn; like sterke og like deltakende der ingen fanges av klassiske kjønnsrollemønstre.
  Forbered dere på en fartsfylt opplevelse!

  Forestillingen spilles:

  Lørdag 25. februar kl. 12.00 og 14.30
  Søndag 26. februar kl. 12.00 og 14.30
  Varighet 45 min.

  Forestillingen er en del av Familiedagene på Dansens Hus 25.-26. februar. Se resten av programmet for Familiedagene her.

  Gerd Kaisa Vorren
  - Foto: Antero Hein

  Gerd Kaisa Vorren er en nordnorsk dansekunstner basert i Oslo. Hun har sin utdannelse fra London Contemporary Dance School (BA) og Laban Center London (MA). I sitt kunstneriske virke kombinerer hun samtidsdans med andre kunst- og bevegelsesformer da det, som hun selv sier, skaper muligheter for nye bevegelsesspråk å oppstå og andre måter å løse kreative oppgaver. Hun har jobbet med bla. capoeira, ny-sirkus, musikk/ musikere og dikt. Siden 2011 har hun fordypet seg i idretten parkour som har blitt hennes hoved forskningsområde, og hun har siden laget forestillinger med kombinasjonen samtidsdans-parkour samt undervist parkour i inn- og utland. I 2019 var hun med og etablerte Oslo Parkour Park.


  Medvirkende