Økohelter1

Mye for barn på Dansens Hus

Dansens Hus byr på hele fem fengende forestillinger for barn og unge denne våren.

Informasjon

  Barn og unge er viktige for Dansens Hus. Vårens forestillinger har et vidt spenn, både kunstnerisk, innholdsmessig og formmessig. Noen passer for de aller minste, fra 0 - 2 år, andre for litt større barn, og noen inviterer hele familien. Felles for dem alle er kunstnere som tar sitt publikum på største alvor og har sore abmbisjoner om å skape kunst på høyt nivå for en del av publikum som fortjener det aller beste.

  VELKOMMEN!

  Familiedager: 25. og 26. februar

  Forestilling, verksteder, ansiktsmaling!
  Dansens Hus inviterer familier med barn fra fem år og oppover til familiedager lørdag 25. og søndag 26. februar. Det blir danseverksted med Absence og Rom for dans UNG, ansikstmaling og ikke minst: forestillingen The Games We Play med Intuit Dansekompani. Dansens Hus Bar er åpen for alle besøkende begge dager fra 11.00 - 17.00 begge dager.

  Les mer og kjøp billetter her.

  Antero Hein: Uventa 16. - 19. april

  Som dansekunstner ønsker Antero Hein – for første gang – å løfte parkour inn i scenerommet, og utvide hva scenekunst kan være. Parkour er en bevegelsesform der utøveren (traceur) har som mål å bevege seg mest mulig energieffektivt i et komplekst, urbant miljø.
  Passer for unge fra 13 år og oppover – og alle voksne.
  Foto: Antero Hein

  Les mer og kjøp billetter her.

  Øyteateret: kinShips 20. - 23. april

  kinShips inviterer publikum inn i det mikroskopiske på huden, til et omfavnende univers av mikrobiell bevegelse. kinShips utforsker gjensidig sameksistens og utveksling.
  Passer for barn 0 - 2 år.
  Foto: Samira Shaterian


  Les mer og kjøp billetter her.

  Sticky: Økohelter 06. - 07. mai

  Bli med inn i en mikroverden for de nysgjerrige, der vi lyser opp skogens heltemodige skapninger og deres superkrefter. Opplev dem vokse og vikle seg frem i en leken dans av sammenkoblinger.
  Passer for barn fra 4 år og deres familier. Vises på Rommen scene.
  Foto: Tale Hendnes/Dansens Hus

  Les mer og kjøp billetter her.

  Absence: Circus Absence 13. - 14. mai

  Halsbrekkende og morsom sirkusforestilling for hele familien. Møt de tussete klovnene, de siamesiske tvillingene, den mystiske magikeren og damen med skjegg – og bli med å ta rotta på den sleipe direktøren og hans assistent, gorillaen.
  Anbefalt alder: Fra fem år.
  Foto: Andreas Roksvåg


  Les mer og kjøp billetter her.

  Oslo Koreografiske: Soft Machine 08. - 13. juni

  I Soft Machine er publikum gjester i et skrudd og praktfullt TV-show. Det er minuttet før det hele kollapser, men det tenker vi ikke på nå! Sendingen er spekket med spektakulære gjester, feilfrie produkter og muligheter du ikke kan gå glipp av. For en fantastisk tid å være i live på! Det er aldri for tidlig å bli konsument eller kanskje bli konsumert?
  Passer for bar fra 3 år.

  Les mer og kjøp biletter her.