12 Chotto Xenos4 Guilhem Jean Louis Fernandez066

Mye for barn på Dansens Hus

Dansens Hus byr på hele fire flotte og fengende forestillinger for barn i ulike aldre denne våren.

Informasjon

Barn og unge er viktige for Dansens Hus. I vår står det fire forestillinger på plakaten, som passer for barn i ulike aldersgrupper. Fra Tyskland kommer forestillingen pffhhh... med kompaniet Tanzfucs for barn fra 3 år og fra England kommer den anerkjente koreografen Akram Khan med familieforestillingen Chotto Xenos for barn fra 8 år og oppover. To norske kompanier vises også: Katma med forestillingen Ritsj for aldersgruppen 1 - 6 år, og Sticky viser Økohelter for barn fra 4 år.

Tanzfuchs: Pffhh... 16. - 18. mars

Dette er en leken danse-og lydinstallasjon som bukter og beveger seg inn i et fantasilandskap som åpner opp for opplevelser utenom det vanlige. (Foto: Meyer Originals)
Les mer og kjøp billetter her.

Akram Khan Company: Chotto Xenos 22. - 23. mars


Chotto Xenos
er noe så sjeldent som en forestilling om krig for barn. På tross av den dystre tematikken er dette en både vakker, humoristisk og innsiktsfull forestilling fra en av Englands fremste koreografer. (Foto: Jean Louis Fernandez)
Les mer og kjøp billetter her.

Katma: Ritsj 7. - 8. mai


Ruttetuttene leker og oppdager teipen, og på magisk vis forvandles den til mye rart i en forestilling som gir publikum rom for undring og deltakelse. Spilles på Rommen Scene. (Foto: Mariell Lind Hansen)
Les mer og kjøp billetter her.

Sticky: Økohelter 10. - 12. juni


Bli med inn i en mikroverden av heltemodige skapninger med superkrefter. Kanskje vil du se skogen med helt nye øyne etter møtet med Økoheltene. (Foto: Kristin Aafløy Opdan)
Les mer og kjøp billetter her.