20170914 Morkemodige 0071 kopi

Mye for barn og unge på Dansens Hus

Dansens Hus byr på hele fem fengende forestillinger som kan passe for barn og unge denne høsten.

Aktuelt

  Barn og unge er viktige for Dansens Hus. Høstens forestillinger har et vidt spenn, både kunstnerisk, innholdsmessig og formmessig. Èn passer for de aller minste, fra 0 - 2 år, andre for litt større barn, og noen inviterer hele familien. Felles for dem alle er kunstnere som tar sitt publikum på største alvor og har store ambisjoner om å skape kunst på høyt nivå for en del av publikum som fortjener det aller beste.

  Nytt denne sesongen er abonnement for familien. Kjøp 2 eller flere barne- og familieforestillinger og få 30% rabatt.
  Følg lenken ABONNEMENT


  VELKOMMEN!

  Katma: Mørkemodig 6. - 8. oktober

  Med hodetelefoner på ørene blir du ledet gjennom en oppdagelsesferd inn i en fremmed skog. En sti som plutselig deler seg, lysende telt og lyden av dyr. Mørkemodig inviterer til utforskning, deltakelse og interaktive møter med karakterene.

  Passer for barn fra seks år og oppover.


  Les mer og kjøp billetter HER

  Foto: Foto Mariell Lind Hansen

  Mette Ingvartsen: Skatepark 26. - 28. oktober

  De flyr gjennom luften og trosser tyngdekraften, lytter til musikk, chatter, ler, synger og danser. Ved skaterampene møtes folk fra forskjellige sosiale lag, synker sine egne kropper og koordinerer bevegelser med andre og utfører virtuose, fysiske eksperimenter. De tolv skaterne som er med i forestillingen møter på hvert spillested også ti lokale skatere. Ut av dette oppstår det en presis og nøye strukturert koreografi som springer ut av hverdagslig kultur og bevegelsesmønstre.

  Passer for barn fra 8 år, unge og voksne - gjerne sammen.

  Les mer og kjøp billetter HER.

  Foto: Bea Borgers

  Laika: Underveis 18. - 23. november

  En fest av en forestilling om å finne sammen. Noen føler seg hjemme overalt, andre virrer hit og dit for å finne et sted de kan kalle sitt. Men hva er egentlig et hjem? Den energiske danseteaterforestillingen Underveis viser at folk er viktigere enn et flott hus. I Underveis møtes fire flakkende figurer. De drasser på hver sin koffert og virker malplassert. Men snart åpner en av dem kofferten sin for de andre. Et gryende vennskap begynner – og snart kan de ikke være hverandre foruten.

  Underveis passer for alle fra seks år og oppover. Forestillingene 18. og 19. november spilles på Dansens Hus. Forestillingene 22. og 23. november spilles på Rommen Scene på Stovner.

  Les mer og kjøp billetter HER.

  Foto: Karolina Maruszak


  Shi Pratt: Kaleidoscope 24. november - 3. desember

  Publikum inviteres inn i et landskap av tekstur, lys, farge og lyd og blir med utøverne på en all-sanselig opplevelse. I et synestetisk miljø, hvor sanser møter sanser, og med samvær som bærende motiv, tar vi en fantasirik reise gjennom farger, bevegelse, lyd og landskap, tonesatt av levende musikk, lyder, sang og tale.

  Kaleidoscope er en inkluderende danseforestilling for alle barn fra 0 - 3 år og for alle med behov for en litt mer avslappa stemning i scenerommet, eller for de som trenger tilrettelegging av ulik art.

  Les mer og kjøp billetter HER.

  Illustrasjon: Arnold Starr