Rock me Baby Jan Hustak7

Barnas hus

Høstens program for barn og familier er rikholdig med fire forestillinger på Dansens Hus, familiedag samme sted og båttur eller sykkeltur langs Akerselva med innlagte forestillinger.

Aktuelt

  PANTA REI DANSETEATER: OSLOFJORDEN DANSER  24. - 25. AUGUST

  Opplev Oslos kanskje mest fargerike bydel på en ny måte i denne spektakulære vandreforestillingen. Publikum guides gjennom bydelen både til lands og til vanns, på sykkel eller i båt. På veien er det duket for mange vakre øyeblikk av dansekunst som synliggjør bydelens ulike kvaliteter, sammenhenger og kontraster. 

  Forestillingen er ikke en ren barneforestilling, men kan likevel være en fin opplevelse for barn i følge med foresatte. Bysykler har en aldresgrense på 13 år.
  Les mer og kjøp billetter HER

  Foto: Artcle 19/Neil Nisbet
   

  INDEPEN-DANCE: GØY I GUMMISTØVLER  5. - 8. SEPTEMBER

  Gøy i gummistøvler er et snodig eventyr med boblehatter, skjerf, telt som har sitt eget liv og – selvfølgelig - mye moro i gummistøvler! Et lekent blikk på gleden ved oppfinnsomhet og nysgjerrighet, samhandling og hvordan vennskap bygges, brytes og repareres når leken oppstår fra interaksjon med hverandre og med verden rundt dem.


  Passer for barn fra 3 til 5 år OG DERES FAMILIER. 
  Les mer og kjøp billetter HER.

  Foto: Brian Hartley
   

  ØYSTEIN ELLE/CAPTO MUSICAE  OG KARSTEIN SOLLI: ROCK ME BABY 2. - 6. OKOTBER 

  Glamrock for de minste! Rock me Baby er en danse- og teaterkonsert for de yngste – med fengende rockeriff, glitrende kostymer og humor i et tempo og volum som passer for alle.

  Passer for barn i alderen 0 - 5 år.
  Les mer og kjøp billetter HER

  Foto: Jan Hustak

  FAMILIEDAGER 5. - 6. OKTOBER

  Velkommen til åpent hus for store og små. Dansens Hus inviterer familier med barn fra 0 - 6 år til familiedager 5. og 6. oktober - men alle er hjertelig velkomne. Vi viser suksessforestillingen Rock me baby av Øystein Elle og Karstein Solli, det blir danseworkshop, babydans, bokhandel, lesestund, ansiktsmaling og åpen kafé begge dagene fra 10.00 til 17.00.

  Passer for barn fra 0 - 6 år og deres familier.
  Les mer og kjøp billetter HER.

   

  CARTE BLANCHE/TORI WRÅNES: RETRO KATT 26. OKTOBER KL. 14.00.

  RETRO KATT er i utgangspunktet ikke en barneforestilling og spilles som vanlig på kveldstid for et voksent publikum. Men lørdag 16. oktober kl. 14.00 har vi en familievisning, som vil si at den vises i litt løsere former. Det er lov å lage lyd, og bevege seg litt rundt etter behov.
  Du kan lese mer om dette HER.

  Foto: Øystein Haara / Carte Blanche

  OSLO KOREOGRAFISKE: SOFT MACHINE 29. NOVEMBER - 1. DESEMBER

  I Soft Machine er publikum gjester i et skrudd og praktfullt TV-show. Det er minuttet før det hele kollapser, men det tenker vi ikke på nå! For en fantastisk tid å være i live på! Det er aldri for tidlig å bli konsument eller kanskje bli konsumert?

  Passer for barn over tre år.
  Les mer og kjøp billett HER

  Foto: Tale Hendnes/Dansens Hus