MB Multimedia 220714 09390

Barnas hus

Vårens program for de yngste er to kvalitetsforestillinger av erfarne og dedikerte skapere av dansekunst. I tillegg har vi en enfant terrible på lur.

Aktuelt

  MYKA: UNTZ BABY UNTZ 24. - 28. februar

  UNTZ BABY UNTZ er inspirert av 90-tallets ravekultur, og er et innbydende og inviterende sted for alle hvor målet er et åpent, positivt og inkluderende fellesskap for alle. Gjennom bounce, groove og en energifølt frihet, er kroppen, musikken og bevegelse i sentrum.

  Passer for alle som er eldre enn 6 mnd.

  Les mer og kjøp billetter HER

  Foto: AdeY

  dybwikdans: Prinsessen på erten 20. - 28. april

  I dybwikdans sin versjon av det folkekjære eventyret Prinsessen på erten av H. C. Andersen får vi møte en ert, en konge og muligens en prinsesse. Kongen leter etter en prinsesse. Han vet ikke at en ert kan hjelpe han å finne ut om hun er EN ORDENTLIG PRINSESSE. Gjennom sang, musikk, dans og litt tull og tøys, inviterer ensemblet barna med til en morsom og undrende opplevelse.

  Passer for barn fra 3 til 5 år.

  Les mer og kjøp billetter HER.

  Foto: Morten Berentsen

  Maud Le Pladec: Silent Legacy 8. - 10 mars

  Dette er IKKE en barneforestilling, men har du et barn oppimot tenåringsalder eller mer, som driver med street dance kan denne forestillingen være interessant. Det er to dansere med, den ene en voksne "klassisk" samtidsdanser. Den andre et 10 år gammelt dansende vidunderbarn fra Canada. Hun danser krump, en rytmisk, intens og litt aggressiv dansestil. Forestillingen varer i 45 minutter, og er kanskje verdt et forsøk hvis man har motiverte unge rundt seg.

  Passer ikke for små barn. Kan vurderes for 10 - 11 år og oppover.

  Les mer og kjøp billetter HER.

  Foto: César Vayssié