20170914 Morkemodige 0071 kopi

Dansens Hus - familiens hus

Dansens Hus byr på hele fire forestillinger for barn i ulike aldre denne våren.

Aktuelt

  Barn og unge er viktige for Dansens Hus. I vår står det fire forestillinger på plakaten, som passer for barn i ulike aldersgrupper. Fra Tyskland kommer forestillingen pffhhh... med kompaniet Tanzfucs for barn fra 3 år og fra England kommer den anerkjente koreografen Akram Khan med familieforestillingen Chotto Xenos for barn fra 8 år og oppover. To norske kompanier vises også: Katma med forestillingen Ritsj for aldersgruppen 1 - 6 år, og Sticky viser Økohelter for barn fra 4 år.

  Tanzfuchs: Pffhh... 16. - 18. mars

  Dette er en leken danse-og lydinstallasjon som bukter og beveger seg inn i et fnaytasilandskap som åpner opp for opplevelser utenom det vanlige.
  Les mer og kjøp billetter her.

  Akram Khan Company: Chotto Xenos 22. - 23. mars


  Chotto Xenos er noe så sjeldent som en forestilling om krig for barn. På tross av det dystre teamet er dette en både vakker, humoristisk og innsiktsfull forestilling fra en av Englands fremste koreografer.
  Les mer og kjøp billetter her.

  Sticky: Økohelter 10. - 12. juni


  Bli med inn i en mikroverden av heltemodige skapninger med superkrefter. Kanskje vil du se skogen med nye øyne.
  Les mer og kjøp billetter her.

  Oslo Koreografiske: Soft Machine 08. - 13. juni

  I Soft Machine er publikum gjester i et skrudd og praktfullt TV-show. Det er minuttet før det hele kollapser, men det tenker vi ikke på nå! Sendingen er spekket med spektakulære gjester, feilfrie produkter og muligheter du ikke kan gå glipp av. For en fantastisk tid å være i live på! Det er aldri for tidlig å bli konsument eller kanskje bli konsumert?
  Passer for bar fra 3 år.

  Les mer og kjøp biletter her.