Foto Tale Hendnes Dansens Hus 2022 14

Dansens Hus - familiens hus

Dansens Hus byr på hele fire forestillinger for barn i ulike aldre denne våren.

Informasjon

  Barn og unge er viktige for Dansens Hus. I vår står det fire forestillinger på plakaten, som passer for barn i ulike aldersgrupper. Fra Tyskland kommer forestillingen pffhhh... med kompaniet Tanzfucs for barn fra 3 år og fra England kommer den anerkjente koreografen Akram Khan med familieforestillingen Chotto Xenos for barn fra 8 år og oppover. To norske kompanier vises også: Katma med forestillingen Ritsj for aldersgruppen 1 - 6 år, og Sticky viser Økohelter for barn fra 4 år.

  Familiedager: 25. og 26. februar

  Forestilling, verksteder, ansiktsmaling!
  Dansens Hus inviterer familier med barn fra fem år og oppover til familiedager lørdag 25. og søndag 26. februar. Det blir danseverksted med Absence og Rom for dans UNG, ansikstmaling og ikke minst: forestillingen The Games We Play med Intuit Dansekompani. Dansens Hus Bar er åpen for alle besøkende begge dager fra 11.00 - 17.00 begge dager.

  Les mer og kjøp billetter her.

  Antero Hein: Uventa 16. - 19. april

  Som dansekunstner ønsker Antero Hein – for første gang – å løfte parkour inn i scenerommet, og utvide hva scenekunst kan være. Parkour er en bevegelsesform der utøveren (traceur) har som mål å bevege seg mest mulig energieffektivt i et komplekst, urbant miljø.
  Passer for unge fra 13 år og oppover – og alle voksne.
  Foto: Antero Hein

  Les mer og kjøp billetter her.

  Tanzfuchs: Pffhh... 16. - 18. mars

  Dette er en leken danse-og lydinstallasjon som bukter og beveger seg inn i et fnaytasilandskap som åpner opp for opplevelser utenom det vanlige.
  Les mer og kjøp billetter her.

  Akram Khan Company: Chotto Xenos 22. - 23. mars


  Chotto Xenos er noe så sjeldent som en forestilling om krig for barn. På tross av det dystre teamet er dette en både vakker, humoristisk og innsiktsfull forestilling fra en av Englands fremste koreografer.
  Les mer og kjøp billetter her.

  Sticky: Økohelter 10. - 12. juni


  Bli med inn i en mikroverden av heltemodige skapninger med superkrefter. Kanskje vil du se skogen med nye øyne.
  Les mer og kjøp billetter her.

  Oslo Koreografiske: Soft Machine 08. - 13. juni

  I Soft Machine er publikum gjester i et skrudd og praktfullt TV-show. Det er minuttet før det hele kollapser, men det tenker vi ikke på nå! Sendingen er spekket med spektakulære gjester, feilfrie produkter og muligheter du ikke kan gå glipp av. For en fantastisk tid å være i live på! Det er aldri for tidlig å bli konsument eller kanskje bli konsumert?
  Passer for bar fra 3 år.

  Les mer og kjøp biletter her.