Boklansering: Mieko danser.

Velkommen til lansering av bildeboka Mieko danser på Dansens Hus 25.mars kl. 14:00!

Original
Illustrasjon: Marianne Gretteberg - Foto: Marianne Gretteberg

Alle er velkomne til å høre om Mieko som elsker å danse! I tillegg til vafler i Dansens Hus Bar og muligheter for å kjøpe boka, blir alle som vil invitert inn til en performativ lesning på Studioscenen, hvor forfatteren leser, spiller ut og danser historien fra boka. Det blir også lagt opp til at de som vil av publikum kan få danse litt selv også. Sofie Mortvedt spiller fiolin og trekkspill til lesningen.

Boklanseringen passer godt for barn 3-9 år, men alle er velkomne.

Mieko danser er danser og koreograf Mariko Miyata-Janceys (f. 1989) første bok. Hun har lang erfaring med formidling og forestillinger rettet mot barn og unge, og har vært tett på målgruppen som pedagog. Miyata-Jancey har en master i koreografi fra Kunsthøgskolen i Oslo og tar for tiden en master i barne- og ungdomslitterær skrivekunst og formidling ved Norsk barnebokinstitutt.

- Mieko elsker å danse! Særlig når hun får bruke shorts og T-skjorte i stedet for den dustete strømpebuksa og den trange drakta. Aldri før har Mieko spunnet så fort eller hoppet så høyt! Og nå har Sofia med smilet også begynt på dansinga. Smilet som gjør det varmt i magen og ekstra fint å være der. Men hvorfor blir Mieko plassert på hoppgruppa? Der er det jo bare gutter!

Boka er nydelig illustrert av Skinkeape.

Arrangementet er gratis.
VELKOMMEN!