Workshop: Steven Michel AVLYST!

Workshop med danser og koreograf Steven Michel, som har jobbet med Jan Martens i over ti år.

CV Steven Michel 200514 NL

Michel er en del av rollebesetningen i Martens verk any attempt will end in crushed bodies and shattered bones, en produksjon der dansens motstand og mangfoldets kraft er nøkkelelementer. Workshopen fokuserer på utholdenhet, kroppseffektivitet, presisjon, koordinasjon og rytme. Sammen med deltakerne vil Michel se tilbake på deler av produksjonens kreative prosess:

Vi skal jobbe med det komplekse partituret til Goreckis konsert for cembalo og strykere op. 40. Hver deltaker inviteres til å oversette musikken og dens historie og vokabular, både til og med sin egen kropp. Resultatet er en serie soloer som gjenspeiler et mangfold i kropper og språk. Disse vil eksistere side om side og kommunisere med hverandre. Vi vil også se på ideen om individualitet satt opp mot gruppeorganismer gjennom handlingen med koreograferte "walking partiturer" som også er et viktig element i forestllingen.

Steven Michel (Frankrike, 1986) begynte å trene mime, musikkteater, dans og perkusjon i tenårene. I 2006 slo han seg ned i Brussel der han startet ved danseskolen P.A.R.T.S. og hvor han i 2010 ble uteksaminert som utøver og koreograf.
Som utøver har Steven jobbet med forskjellige koreografer, teater- og filmregissører, som bla. David Zambrano, Falk Richter, Lukas Dhont, Daniel Linehan og Maud le Pladec. I løpet av de siste ni årene har han medvirket i flere produksjoner av koreograf – og kunstnerisk leder av GRIP – Jan Martens: SWEAT BABY SWEAT (2011), VICTOR (2013), THE DOG DAYS ARE OVER (2014), THE COMMON PEOPLE (2016), RULE OF THREE (2017) og any attempt will end in crushed bodies and shattered bones (2020).
I tillegg til arbeidet som utøver, har Steven utviklet sitt eget koreografiske uttrykk gjennom dans, bevegelse og kroppsperkusjon.

Praktisk informasjon
Tid: 12:00–13:30
Dato: 29.01.22
Påmelding: billettsalg@dansenshus.com
For: Profesjonelle dansekunstnere og studenter
Garderober ikke tilgjengelig. Workshopdeltakere må komme ferdig oppvarmet.
Workshopen er gratis.

any attempt will end in crushed bodies and shattered bones, 14. - 15. april