Workshop: Supa Rich Kids @ Subsdans

Sammen med sitt internasjonale crew, Supa Rich Kids, bestående av ham selv, Yemi Osokoya, Ambrose Tjark og Ordinateur, vil Oulouy for første gang lede eksklusive workshops i streetdance i Oslo. 

Workshopen torsdag 31. oktober arrangeres i samarbeid med Subsdans, og vil skje i deres lokaler, Trondheimsveien 2K, 0560 Oslo.

Kompaniet inviterer deg til å utforske noen av de viktigste stilartene innen streetdance fra ulike land på det afrikanske kontinentet, som coupé-decalé, afrohouse, amapiano, ndomboló og naija fusion. Kompaniet vil også utforske streetdance som en motor for koreografisk kreasjon.

Dette er en unik mulighet for å tilegne ny kunnskap og lære nye språk innen streetdance med anerkjente talenter fra den internasjonale scenen.

 

Informasjon:
Dato: Torsdag 31.10.24
Klokkeslett: 13:00-15:00
Sted: SubsdansTrondheimsveien 2K, 0560 Oslo.
For: Alle som er interessert i dans
Språk: Engelsk
Workshopen er gratis. 
Garderober er ikke tilgjengelig

– KLIKK HER FOR PÅMELDING –

 

Bios:

KOMPANINAVN HJORNE STORE BOKSTAVER 7

Oulouy er født på Elfenbenskysten og har bodd i Barcelona i flere tiår. Han kombinerer sitt virke som danser, koreograf og kunstnerisk leder med sitt pedagogiske arbeid, og holder workshops over hele verden. Han ble dobbeltnominert som årets beste danser ved den 24. katalanske utdelingen av Performing Arts Critics Awards og Dansacat Awards, og kom på andreplass ved den 19. Internasjonale Koreografikonkurransen i Burgos og New York. Han er grunnlegger av den internasjonale festivalen Oyofe, som er viet urbane danseformer.

KOMPANINAVN HJORNE STORE BOKSTAVER 8

Ambrose Tjark er en dansekunstner som bor og arbeider i Lagos, Nigeria, og som bruker elementene i omgivelsene sine for å binde stiliserte danseformer med urfolkdans. Hans organisatoriske innsats og arbeid med å forene urbane danseuttrykk med urfolksdans har skapt et tydelig fellesskap og er blitt lagt merke til i dansemiljøet i Nigeria og internasjonalt. Han er grunnleggeren av et wack-kompani som bruker en ukonvensjonell mote- og kostymestil, og han har jobbet med kunstneren Qudus Onikeku, samt artistene Skepta og Wizkid, for å nevne noen. 

KOMPANINAVN HJORNE STORE BOKSTAVER 6

Ordinateur er født på Elfenbenskysten og er bosatt i Frankrike. Han er danser, koreograf og leder av sitt eget kompani, Magic Feet. Han ble kåret til beste danser i Yopougon (2010), beste duo (2014), og ble nominert til Coupé Decalé Awards (2016), Haipa (2017) og African Talent Awards (2017). Han har jobbet med en rekke internasjonale artister, deriblant Vercho Lolas, Eric Olomide, Dinosore og Kedjevara og musikklegenden DJ Arafat. Ordinateur kombinerer dans med undervisning og sosiale prosjekter.

KOMPANINAVN HJORNE STORE BOKSTAVER 9

Yemi Afolabi Osokoya er danser, koreograf og filmskaper som bor og arbeider i Lagos, Nigeria. Han har jobbet med kunstneren Qudus Onikeku, har deltatt på Afropolis i Barcelona i samarbeid med Africa Moment under Grec Festivalen 2020, og har jobbet for flere musikkartister som bl.a. Mr Eazi, Burna Boy og Wizkid. Yemi er en av de viktigste koreografene og dansekonseptualistene i Nigeria.

Design uten navn 2