Pedagogtreff: Å arbeide med rytmer

Som pedagog kan det være utfordrende å holde seg motivert. Velkommen til en dag fullstappet med workshop, samtaler og forestilling. Dagen dreier seg om å hente inspirasjon fra ulike danseuttrykk.


Thomas Presto

Dette blir en dag fylt med rytmiske verktøy og en inngående forståelse av å bruke rytme i møte med eleven. Fokus på hvordan man kan hente inspirasjon fra ulike musikksjangre og bevegelsesmønstre, også de utenfor den vestlige kanonen som beriker og informerer popkulturen som barn og unge forholder seg til daglig.
Dagen er lagt opp for aktive dansepedagoger. Du vil få tekniske verktøy og introduksjon til nye øvelser.

Tidsplan:
14:00 - 16.15 - fysisk workshop.
16.15 - 17.00 - mulighet for å dusje, og/eller skifte. Vi byr på brødmat.
17.00- 18.00 - prat om det å arbeide som pedagog, utfordringer og muligheter man står ovenfor.
18.30 - introduksjon til forestillingen.
19:00 - forestilling When Monday came av og med Zero visibility corp./Ina Christel Johannessen

Pris for hele dagen: Kr 350,-
Dette inkluderer workshop, lunsj, samtale og forestilling.

Påmelding her

Thomas Talawa Prestø er kunstnerisk leder og grunnlegger av Tabanka Dance Ensemble, og harvært med på å løfte fram Afrikanske og Karibiske bevegelsespraksiser i Norge. Han er også trent i blant annet Graham, Horton og Dunham teknikk. Han underviser internasjonalt og har i høst vært på en undervisningsturne til DOCH, P.A.R.T.S Kunsthøgskolen, Høgskolen i Østfold og Senegal (Ecole des Sables). Vi møter ham rett etter han kommer hjem fra Trinidad og Tobago og Philadelphia. Thomas jobber også som formidlingskonsulent på Dansens Hus. Han har med seg et team på 3 dansere og instruktører som også jobber som lærere. de vil ha med seg perkusjon til øvelser og til inspirasjon.

When Monday Came, 30. januar - 02. februar 2020