Danse-workshop for barn: Indepen-dance

Velkommen til danseworkshops for barn i alderen 3-5 år med utgangspunkt i forestillingen Four Go Wild In Wellies!

Workshopene ledes av danserne og følger forestillingens tema - vennskap, lek og det å skape former i naturen: Et lekent blikk på gleden ved oppfinnsomhet og nysgjerrighet, forhandling av sosiale strukturer, og hvordan vennskap bygges, brytes og repareres når lek oppstår i samspill med hverandre og med verden rundt dem.

Det arrangeres totalt fire workshops som alle finner sted 15 minutter etter forestillingene lørdag 07. og søndag 08. september.

 

Lørdag 07. september:

Forestilling 1: kl. 13:00 - 13:30.
Workshop 1: kl. 13:45 - 14:15

– KLIKK HER FOR PÅMELDING –
 

Forestilling 2: kl. 15:00 - 15:30
Workshop 2: kl. 15:45 - 16:15

– KLIKK HER FOR PÅMELDING –
 


 

Søndag 08. September:
 

Forestilling 1: kl. 13:00 - 13:30.
Workshop 1: kl. 13:45 - 14:15

– KLIKK HER FOR PÅMELDING –


Forestilling 2: kl. 15:00 - 15:30
Workshop 2: kl. 15:45 - 16:15

– KLIKK HER FOR PÅMELDING –
 

 

 

Informasjon:
Dato: Lørdag 07.09. og søndag 08.09.24
Tidspunkt: kl. 13:45 - 14:15 and kl. 15:45 - 16:15 begge dager
For: Barn i aldergruppen 3-5 år (med familie)
Påmelding: Se linkene over. 1 påmelding gjelder for 1 barn og 1 voksen. 
Workshopen er gratis og foregår på engelsk

 

Bios:
Neil Price er en dansekunstner som begynte å jobbe med Indepen-dance i 2009, og har siden den gang opptrådt i en rekke av kompaniets produksjoner, blant annet Mosiac, Whistler, Forecast, Now No Now. Han har også opptrådt i stykket Just Two Good Pals, koreografert av Wils McAslan. Neil medvirket også i DVD-en You Can Do It for å fremme god helse gjennom trening for mennesker med utviklingshemming. 

Neil fortsetter å fremme arbeidet til Indepen-dance ved å lede workshops i Storbritannia, Spania, Italia og Calgary i Canada sammen med MoMo Integrated Theatre i 2010, og nå sist i Madrid i Casa Encendida.

Neil ble ansatt i Indepen-dance 4 i 2013. De siste fire årene har han arbeidet med en rekke koreografer, deriblant Marc Brew, Christine Devaney, Ramesh Meyyappan og George Adams, og skapt verk som har turnert i Storbritannia, Frankrike og Belgia. Neil har fremført sin egen koreografi sammen med onkelen Frank McConnell, kunstnerisk leder for Plan B.


Maura Armstrong er en dansekunstner som begynte med den tradisjonelle dansestilen flamenco da hun var tre år gammel og vokste opp i Sør-Spania.
Da Maura flyttet tilbake til Skottland, danset hun med Barrowland Ballets ungdomsgruppe, som senere ble til et intergenerasjonelt kompani. Maura danset også i en rekke av Indepen-dance sine produksjoner fra hun var ung, blant annet med Adult Performance Company, Youth Company, Young 1'z og nå sist med Professional Inclusive Small Ensemble, som opptrådte på Edinburgh-festivalen og KIADA-festivalen i Sør-Korea i 2023.
Maura går nå siste året på Glasgow Clyde College, der hun studerer dans og har vært en del av Skottlands National Youth Dance Company de siste to årene, og har hatt muligheten til å turnere med NYDC i Storbritannia og Europa.


Julie Spence begynte å jobbe med Indepen-dance i februar 2015 som kreativ danseassistent. Siden har hun gått videre til å jobbe med Indepen-dance 4 forestillingen Four Go Wild in Wellies på ulike arenaer og hun har også begynt å undervise Indepen-dance-klasser i Glasgow og omegn. Julie har medvirket i mange forestillinger med Indepen-dance sammen med deres voksen- og ungdomsgruppe (Young1z). Julie har nylig tatt sin Dance Leadership Qualification hos Indepen-Dance for å utvikle sine undervisningsevner.

Gøy i gummistøvler, 05. - 08. september