Camilla Tellefsen

Camilla Tellefsen er utdannet danser fra Bårdar Akademiet (2004) og Flow Dance Academy i København, med ytterligere studier i Paris og New York.

Camilla

Hun er medgrunnlegger av Subsdans, Soul Sessions Oslo og crewet dEEp doWN dopEiZM. Hun har som danser bl.a. medvirket i produksjoner koreografert av Katrine Bølstad, Shi Prat og Belinda Braza. Med crewet dEEp doWN dopEiZM har hun blant annet har opptrådt i den egenroduserte forestillingen “Antibiose” på Bærum Kulturhus, på San Francisco Hip Hop Dancefest og vunnet Floorknights Anniversary. dEEp doWN dopEiZM har også samarbeidet med Hooman Sharifi/impure company i forestillingen “Now The Field Is Open” som hadde premiere på Dansens Hus og som turnerte til Montpellier, Utrecht, Wien og Paris.

Camilla jobber mye med koreografi for teater har koreografert “Alice” på Rogaland teater 2011, Jubileumsforestillingen “Hjertespranget” i Sandnes, “Nei Nei Gutt” på Teater Innlandet, og for Ny Norsk Dans på Dansens Hus. Hun medkoreograferte og var instuktør for “Glow-dansen” med Madcon under Eurovision 2010.

Hun jobber dedikert og målrettet for å fremme norsk streetdans, blant annet ved å være prosjektleder for Soul Sessions Oslo og som prosjektleder for streetdancefestivalen Urban Moves på Dansens Hus fra 2012 til 2018. Dansens Hus er svært takknemlig for hennes engasjement og kunnskap!