Barbara Fuchs

Barbara Fuchs

Barbara Fuchs har laget egne forestillinger som koreograf siden 2003 under kompaninavnet tanzfuchs PRODUCTION. Under dette navnet har hun regissert og koreografert tilsammen 15 produksjoner for et voksent publikum og 5 for barn. Hun har et spesielt fokus på forestillinger for de aller minste. I 2009 fikk hun mye oppmerksomhet i Düsseldorf konserthus med den suksessrike forestillingen skyblue, for barn fra 0 til 4 år. Forestillingen Headwalkers for 0 - 4-åringer ble også en stor suksess, som bla. ble vist på Dansens Hus i 2012 og 2013.
Barbara Fuchs har sin utdannelse fra Folkwang skole i Essen med James Saunders. Hun har et lengre opphold i New York bak seg der hun jobbet som danser i kompaniet Fey Faust i tre år. Hun har også danset for bl.a. Gabrielle Steiger ved maja Lex dance ensemble, Ingo Reulecke, Slike Z. Hun har vært engasjert ved Teatro Viriato i Portiugal i to år og Compania Paulo Ribeiro som turnerte forestillinger i Europa og USA.
Hun har mottatt en rekke priser og inviteres stadig til ulike festivaler både i Tyskland og i utlandet. Siden 2009 har hun hovedsakelig produsert forstillinger for de aller minste- fra 0 til 4 år.

pffhh..., 16. - 20. mars 2022