Kontaktinformasjon

For generelle henvendelser, eller om du ikke vet hvem du skal kontakte, send en e–post til info@dansenshus.com så tar vi kontakt med deg.

Ansatte

Leie Dansens Hus?

Trenger du lokaler til et større eller mindre arrangement? Dansens Hus kan være svaret.

Vi ligger fantastisk til bokstavelig talt i Akerselva, med Mathallen som nærmeste nabo på Vulkan. Vi har en vakker og funksjonell foajé med bar, Hovedscenen for større arrangementer og den mer intime Studioscenen. Alle disse rommene kan leies enten hver for seg eller sammen. Vi er behjelpelig med å skaffe kunsteriske innslag his det er ønskelig.

Har du noe å feire, skal du ha et mindre møte eller en lansering?
Det er mulig å leie foajeen for en fest eller mindre arrangementer på ledige kvelder. Vi har DJ-utstyr, et enkelt oppsett for mikrofoner, og bartenderen kan lage din favorittdrink. Du kan selv bestille catering som leverer på døren. Fingermat fungerer best, da vi ikke har fasiliteter som kjøkken og dekketøy å tilby.

- Det var en eventyrlig feiring på lørdag. Makan til gjeng! Hyggelige, coole, serviceinnstilte og arbeidsomme. Det var virkelig et stort pluss!
Ida Michaelsen, 50-årsjubilant

Mange muligheter
Det finnes flere mulige leiemuligheter på Dansens Hus:
Hele Huset - to scener og foajé
Foajeen
Hovedscenen
Studioscenen

Alle disse rommene kan leies enten hver for seg eller sammen. Vi er behjelpelig med å skaffe kunsteriske innslag his det er ønskelig.

Lokalene skal primært brukes til kunstneriske aktiviteter og forestillinger, men ta kontakt med Kristian Haaland så får du beskjed når det er ledig: kristian@dansenshus.com

Programmering

Neste søknadsrunde har søknadsfrist onsdag 5. januar kl. 13.00.

2 E0 A8915 Christian Tandberg 1280x853
Foto: Christian Tandberg/Dansens Hus fra Fiksdal/Styve Holte: Horde.

Kjære Dansekunstnere.

Dansens Hus mottar gjerne programmeringshenvendelser fra norske koreografer og koreografer som er bosatt og virksomme i Norge. Kun norske dansekunstnere eller dansekunstnere som jobber og bor i Norge, kan søke Kunstnerisk Råd. Øvrige dansekunstnere er velkomne til å sende sine forslag til kunstnerisk leder Samme Raeymaekers / produsent Saskia Wieringa.

Søknadsskjema
Vennligst send alle søknader på engelsk
Søknadsskjema finner du her.

Programmeringsforespørslene behandles av kunstnerisk leder og kunstnerisk råd (KR).

Foto fra Fiksdal/Styve Holte: Hordre. Foto: Christian Tandberg/Dansens Hus

Kunstnerisk råd