Tre Modre Dansdesign Liggende

Dansdesign

TreMødre, 14. - 15. september 2008

TreMødre,
14. - 15. september 2008

Den første forestillingen for barn fra 0-3 år.

    0
  • SceneHovedscenen

Spilledatoer

  • 14. september - 17:00
  • 14. september - 18:00
  • 15. september - 12:30

Forestillingen ble laget i 2002 og 2003 med barn i studio, som med stor undring og glede observerte bevegelser, musikk og rytme.

De fargerike kostymene og nykomponert musikk av Ole Henrik Moe jr. vakte stor begeistring. Det skulle ikke forundre oss om forestilingen etter 5 år er like frisk og våken som de nye publikummerne som er kommet til.

«TreMødre» har siden premieren i 2003 blitt spilt av fire ulike lag med dansere i nærmere 180 forestillinger med Dansdesign og Carte Blanche. Den er spilt i Norge og Frankrike og skal i høst til Düsseldorf. Koreografien vant Heddaprisen for beste forestilling laget for barn og unge i 2003.

Da vi laget denne forestillingen i co- produksjon med (Lille) Black-Box var forestillinger for denne aldersgruppen et relativt ukjent begrep. Nå i 2008 etter Klangfugl (støttet av Norsk kulturråd) og Glitterbird (støttet av EU) ser vi en stor etterspørsel på forestillinger for denne gruppen, og vår erfaring med «TreMødre» er at det er et umettelig behov for gode kunstopplevelser for barn i alderen 0-3 år, og at systemene rundt formidling av disse er i ferd med å vokse seg sterke.

Koreografi: Dansdesign
Dansere: Kari Anne Bjerkestrand og Gry Kipperberg
Sanger: Liv Gunnhild Tandberg
Komponist: Ole Henrik Moe jr.
Konstymedesign: Linda Nielsen
Scenografi og lys: Harald Fetveit
Foto: Karl Henrik Børseth og Helge Reistad.