Hva leter du etter?

Prinsessen på erten, 5.–13. desember 2020

Prinsessen på erten,
5.–13. desember 2020

Spilles: lør. 05. des. 2020 søn. 06. des. tor. 10. des. fre. 11. des. lør. 12. des. søn. 13. des.

Denne forestillingen er avlyst. Publikum vil bli kontaktet.

Bli med inn i eventyret.
Velkommen til en forestilling hvor kunstnerne og barna sammen gjenskaper HC Andersens herlige eventyr. dybwikdans ivaretar med denne – og andre forestillinger - eventyrtradisjonen og stimuler til undring og fantasi. I denne versjonen av Prinsessen på erten formidles historien gjennom tekst og dans, iscenesatt i en sanselig scenografi.

Forestillingen ivaretar det underlige i eventyret, samtidig som historien formidles med et skråblikk på hvordan gutter og jenter, konger og prinsesser, fremstilles. Flere barnehager har vært aktive bidragsytere i utviklingen av forestillingen.

Forestillingen hadde premiere på Gulbenkian under bOing! festival i Canterbury i England i 2016, og har i tillegg til mange forestillinger i Norge også blitt spilt ved Centro Cultural de Belem i Lisboa og ved Art Space for Kids i Beijing og Shanghai. Prinsessen på erten turnerer fremdeles nasjonalt og internasjonalt – når forholdene tillater det. Blant annet skal den forhåpentligvis turnere en måned i Japan sommeren 2021.

Passer for barn 3-5 år.
Forestillingen varer 40 - 60 minutter avhengig av interaksjonen med publikum.

OBS! - Det er begrenset antall barnebilletter, det selges derfor ikke billetter via websiden. Det er maks plass til 20 barn på hver forestilling. Barnet kan komme i følge med 1-2 voksne. Hvis du ønsker å reservere billetter sender du en e-post til billettsalg@dansenshus.com


Medvirkende

Iscenesetter:
Siri Dybwik
Koreografi:
dybwikdans
Musikk:
Nils Christian Fossdal
Utøvere:
Gerd Elin Aase
Nils Christian Fossdal
Scenografi:
Kit Bjorn Petersen
dybwikdans
Søm:
Britt Stigen Martinsen
Sunny Bjaanes
Monica Øhman
Kari Helene Gryte
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus